28 / 04 / 2024

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kobil platformunu kullandığı mobil süper uygulaması İstanbul Senin’in artık pazar yeri olarak da hizmet vereceği açıklandı. ‘İstanbul Senin’ kullanıcılarının, uygulamaya entegre edilen Vodafone Her Şey Yanımda ile platformda kendilerine özel sunulan kampanyalardan yararlanarak alışveriş yapabileceği bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Erol Özgüner, uygulamanın her geçen gün gelişerek büyüdüğünü belirterek uygulamanın 3 milyonun üzerinde indirmeye ulaştığı bilgisini aktardı. Özgüner, Vodafone iş birliği ile açılan Pazar yerinde, esnaf ve vatandaşlarımızın milyonlarca ürünü bir arada bulabileceklerini kaydetti. İstanbulluların her gün yenilenen özel kampanyalarla ayrıcalıklı alışveriş deneyimi yaşayacaklarını anlatan Özgüner, sözkonusu uygulamanın hızlı, kolay ve ücretsiz iade özellikleriyle İstanbulluların hayatını kolaylaştıracağını söyledi.  

60 BİN MOBİL KULLANICI

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Türkiye’nin en büyük metropolünün tüm hizmetlerinin toplandığı ‘İstanbul Senin’ uygulamasına, ‘Her Şey Yanımda’yı entegre ettiklerini ifade ederek, “Her Şey Yanımda, ‘İstanbul Senin’ içinde yer alan ilk ve tek alışveriş platformu oldu. Bu iş birliğinin, platformumuzun tanınmasında önemli rol oynayacağını düşünüyoruz. Ayrıca İBB’nin yaklaşık 60 bin mobil hattının hizmet sağlayıcısı olarak yeni katma değerli kurumsal çözümler sunabilmemiz için bir zemin oluşturacak. Bütün İstanbul Senin kullanıcılarını Her Şey Yanımda’nın ayrıcalıklarından yararlanmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

HER ŞEY ELİNİN ALTINDA

Konuya ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) yapılan yazılı açıklamada; ‘Vodafone Her Şey Yanımda’ da cep telefonu, oyun, moda, elektronik, ofis, kırtasiye, dijital servisler, hobi, kozmetik ve kişisel bakım, ayakkabı, çanta, aksesuar, spor giyim, outdoor, anne-bebek, ev -yaşam, pet shop, medikal ürünler ve oto aksesuarı olmak üzere çok sayıda kategorilerde 4 milyonu aşkın ürünün sunulacağı bildirildi.

Toplamda binden fazla mağazanın faaliyet gösterdiği ‘Her Şey Yanımda’, Vodafone’lu olsun olmasın, ‘Vodafone Yanımda’ uygulamasını indiren tüm kullanıcılara avantajlı fiyatlardan alışveriş yapma imkanı sunacak. Sözkonusu uygulamada kullanım kolaylığının yanı sıra birbirinden farklı kampanyalarının yer alacak. Tüketicilerin böylece yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşayacağı belirtildi.


Geri Dön