22 / 05 / 2024

Fethiye diyaliz merkezi yangın

Fethiye diyaliz merkezi yangın

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Fethiye Foça Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı 973. Sokağı'nda bulunan bir diyaliz merkezinin çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Niğde eski devlet hastanesi yıkılıyor!

410 bin TL + KDV'ye ihale edilen Eski Niğde Devlet Hastanesi'nin içinde bulunan Diyaliz Merkezi ve esli Sağlık Meslek Yüksekokulu binasının yıkımı dün itibariyle başladı.

Manisa Demirci Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

75 yataklı Demirci Devlet Hastanesi, yakında yeni binasında hizmete giriyor. 31 dönüm arsa üzerine 14 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hastanede 75 tescilli hasta yatağı, 3 ameliyathane, 32 poliklinik, 9 yataklı diyaliz merkezi bulunacak.

Fethiye KETEM açıldı!

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Fethiye Toplum Sağlık Merkezi binasında hizmet verecek olan KETEM'in açılışına Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ile bürokratlar, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

Dilovası Diyaliz Merkezi Mart'ta açılacak!

Dilovası Devlet Hastanesi bünyesinde kurulacak olan Diyaliz Merkezi’ni inceleyen AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut müjdeyi verdi: Diyaliz Merkezi, Mart’ta açılıyor.

Palandöken'de icradan 2.8 milyon TL'ye Diyaliz Merkezi!

Erzurum İli, Palandöken İlçesi'nde bulunan Diyaliz Merkezi Erzurum 1.İcra Dairesi tarafından 25 Ağustos günü 14:00 ile 14:20 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Kamil Çoban: Fethiye butik Antalya olabilir!

Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Şubat ayı toplantısının gündemini kış turizminin geliştirilmesine katkı sağlayacak spor tesisleri ile TÜRSAB tarafından Fethiye'ye yaptırılması planlanan kongre merkezi için yer önerileri oluşturdu.

Fethiye alışveriş ve yaşam merkezine ARKIMEET' ten ödül!

Her yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen geleneksel Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. Ödül töreninde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi ödüle layık görüldü.

ARKIMEET 2014 töreninde Fethiye'ye ödül geldi!

Her yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen geleneksel Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesiyle Seçici Kurul Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

Fethiye Alışveriş ve Yaşam Merkezi ödül aldı!

Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. İstanbul'da düzenlenen ödül töreninde kamu kategorisinde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesiyle Seçici Kurul Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

Fethiye Belediyesi ödül aldı!

Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. İstanbul'da düzenlenen ödül töreninde kamu kategorisinde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesiyle Seçici Kurul Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Mesire alanı imar planı askıya çıktı!

Fethiye ilçesi Ölüdeniz Beldesi, Babadağ Mesire Alanı ve Hava Sporları Merkezi Teleferik projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları bugün askıya çıktı. İşte planlar...

Adana'ya Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde Türkiye genelinde villa tipi 43 dev sosyal tesis inşa edilecek. Bu kapsamda Adıyaman, Afyon, Muğla Fethiye'de 6 adet Engelsiz Yaşam Merkezi yapılacak.

Fethiye diyaliz merkezi yangın Haberi

Fethiye diyaliz merkezi yangın


Fethiye'de bir diyaliz merkezinin çatı katında çıkan yangın hastalara korku dolu anlar yaşattı.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Foça Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı 973. Sokağı'nda bulunan bir diyaliz merkezinin çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


Kısa sürede çatının tamamını saran alevleri fark eden vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada binanın alt katında bulunan 25 diyaliz hastası tahliye edildi. Birçoğu tekerlekli sandalyelerle binanın dışına çıka hastaların, gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü. 


Olay yerine gelen Fethiye, Ölüdeniz ve Karaçulha belediyelerine ait 6 itfaiye aracı ile yangına müdahale edildi. Yangın, ekiplerin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucu söndürülebildi.


Yangında dumandan etkilenen bir hasta da olay yerine gelen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine götürüldü.


Yangın çıktığı sırada diyalizden yeni çıktığını anlatan İlknur Yılmaz, "Çatı katının yandığını söylediler ve...