20 / 05 / 2024

fethiye Dur Geç Köprüsü

fethiye Dur Geç Köprüsü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde önemli turizm değerleri arasında bulunan Saklıkent yolu üzerindeki Dur Geç Köprüsü'nün yenisi yapıldı. Yapılan yeni köprü ile eskiden tek aracın geçebildiği yol, çift yönlü hale getirildi.

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan anket ve imza kampanyası!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalar her geçen gün büyürken, Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan seslerini duyurmak için neler yapılabileceği ile ilgili bir anket başlatıldı. Bir imza kampanyası başlatılması gerektiği de gündeme geldi. İşte MEvSaD'ın anketine verilen yanıtlar...

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

Myra Park Evleri Fethiye'de hemen teslim konutlar!

Myra Park Evleri Muğla Fethiye'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor! Uzman isim olacakları peş peşe açıkladı! Eğer böyle giderse...

Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrasında altın ve dolar kurundaki gelişmeleri değerlendirdi ''altın yıktı geçti dolar kuru dur durak bilmiyor'' diyerek olacakları peş peşe açıkladı. 

Mahkeme kararını verdi! Özel okullardaki fahiş zamma dur denildi! Kayıt zorunluluğu geldi!

Özel okul ücretlerinde yüzde 65'i geçen artış oranıyla ilgili emsal karar çıktı. Mahkeme kararını verdi! Özel okullardaki fahiş zamma dur denildi! 

Euro, dolara ''dur'' dedi! Euro kuru yeniden dolara karşı güçlendi! Elinde euro olanlar çabuk bakın

ABD'nin borcu tarihte ilk defa 31 trilyon doları geçerek yeni bir rekora imza attı. Borçların açıklanmasının ardından euro, dolara dur dedi ve euro tekrar atağa geçti. Elinde  euro olanlar çabuk bakın...

Arazisinden geçen yolu duvar örerek kapattı!   

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde, oturduğu caddede ki yolun bir kısmının kendi arazisinden geçtiğinini söyleyen Mehmet Yeşildağ, yolun bir kısmının kendisine ait olduğunu söyleyerek briket duvar ördü. Birçok vatandaş mağdur oldu.

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yargıdan dur kararı!

İzmir’in Bergama ilçesinin Belediye Başkanı Hakan Koştu, Millet Bahçesi hayata geçirileceği sebebiyle 86 iş yerini yıkacağını duyurdu. Mağdur esnaflar çözüm arayışları sonuçsuz kalınca yargıya yoluna gitti. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Ev sahipleri dikkat! Mağdur olmayın!

İzmir İş Dünyası Başkanı Sungur, kentsel dönüşüm mağduru olmamak için yapılması gerekenleri anlattı. Geçtiğimiz yıllarda yapılan kentsel dönüşümlerden mağdur olanların sayısı oldukça fazla. O halde ne yapmalı?

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

fethiye Dur Geç Köprüsü Haberi

fethiye Dur Geç Köprüsü


Bir ay önce ihalesi yapılarak inşaatına başlanan köprü için geniş katılımlı bir açılış töreni yapıldı. Törene, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, belediye başkanları, AK Parti Fethiye ve Seydikemer ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa 30 yıl önce yapılan ve yan yana iki aracın geçemediği köprünün çift şerit yapılması ile önemli bir trafik sorununun çözüldüğünü kaydetti. Kısa süre içerisinde ihale edilerek tamamlanan köprü ile Saklıkent'e ulaşmak isteyen araçların dur kalk yapmadan yollarına devam edeceğini belirten Boğa, "Eskiden Dur Geç olan bu köprünün adı bundan sonra Durma Geç Köprüsüdür. Kısa sürede bu köprüyü yaptık. Ama bununla bitmiyor. Bu yolun genişlemesi lazım. Onun için de vatandaşlarımızın...