28 / 09 / 2024

fethiye ingiliz gayrimenkul

fethiye ingiliz gayrimenkul

Muğla Fethiye'de gayrimenkulleri olan İngilizler kriz nedeniyle gayrimenkullerini satmaya başladı...

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Fethiye Deniz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fethiye Deniz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fethiye Deniz tarafından kuruldu. 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İngiltere'deki gayrimenkulünü 4 milyon İngiliz sterlinine sattı!

Peker GYO, İngiltere'nin Gravesend bölgesinde bulunan gayrimenkulünü 4 milyon GBP bedelle Star Living Limited unvanlı şirkete sattı.

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla'da 11.7 milyon TL'ye icradan satılık 23 gayrimenkul!

T.C. Fethiye İcra Dairesi, Muğla ili, Seydikemer ve Fethiye ilçelerinde yer alan 23 gayrimenkulü 11 milyon 745 bin TL'ye satıyor...

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı Fethiye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkulün muhammen bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi.

Muğla'da 25.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye ve Menteşe'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 25 milyon 841 bin TL bedelle satışa çıkardı.

ÖİB'den Fethiye Göcek'teki gayrimenkul satışına onay!

Muğla Fethiye Göcek'te yer alan taşınmazların satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

ÖİB Fethiye'deki gayrimenkulün satışını onayladı!

Fethiye Kesikkapı Mahallesi'ndeki 1.287 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı..

Fethiye'de 6,6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

Fethiye İcra Dairesi tarafından Muğla İl, Fethiye İlçe, Kesikkapı'da yer alan gayrimenkulün 3/4 hissesini 6 milyon 592 bin 375 TL'ye icradan satışa çıkarıldı... 

İngiliz gayrimenkul sektörü Peker Holding’in davetinde buluştu!

İngiltere ve Almanya’da geliştirdiği 15 farklı projeyle, Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışındaki en önemli temsilcileri arasında bulunan Peker Holding, yeni yıl resepsiyonunu bu yıl İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenledi.

Fethiye'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, Günlükbaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 12 milyon 246 bin 71 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 7 Şubat 2019 olarak açıklandı.

fethiye ingiliz gayrimenkul Haberi

fethiye ingiliz gayrimenkul
Avrupa'da yaşanan kriz İngilizleri olumsuz etkiliyor. Muğla Fethiye'de gayrimenkulü olan İngilizler kriz nedeniyle taşınmazlarını satmaya başladı. Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Şeref Varlı, Fethiye'de yabancılara ait 4 bin konutun olduğunu...