14 / 05 / 2024

Fethiye Kılıçkaya

Fethiye Kılıçkaya

Akben İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Kılıçkaya, Fethiye Kılıçkaya, Halit Deniz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Ekim'de Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Malatya Köklükaya'daki okul binası sorunu TBMM'de!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Köklükaya Mahallesi'ndeki okul sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Kılıç Kaya: TOKİ Manisa'nın yeni lokomotifi oluyor!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi ile ilgili birlikte Manisa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik boyutu hakkında önemli müjdeler verdi. İşte TOKİ’ye dair Kaya’nın o açıklamaları.

Kılıçkaya Barajı'ndaki taşma nedeniyle yollar su altında kaldı!

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Kılıçkaya Barajı'nda su düzeyinin önceki yıllara göre fazla yükselmesi nedeni ile grup köy yolunun bir bölümü ile ve sosyal tesisler su altında kaldı.

Fethiye'nin sarhoş binaları yıkılıyor!

Fethiye'nın sarhoş binaları yıkılıyor. Fevzi Altınsoy, haziran ayından bu yana mal sahipleri ile yaptıkları toplantılarda insanlara zeminden kaynaklanan sorundan dolayı binaların riskli olduğunu anlattıklarını söyledi.

Karayolları Genel Müdür Yardımcılığı'na Adnan Köklükaya atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı'na müşaviri Adnan Köklükaya'yı atadı. Köklükaya'nın yerine Müşavirlik görevine Bayram Şahin getirildi.

Akben İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akben İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Kılıçkaya, Fethiye Kılıçkaya, Halit Deniz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Ekim'de Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta 210 bin TL'ye!

İnşaatının başlamış olduğu Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 15 ay sonra gerçekleşecek...

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı?

İki yıllık kira kontratınız var. Ama kontrat süresi dolmadan evden çıkmak istiyorsunuz. Bu durumda kira kontratı bitmeden evden çıkılır mı, işte yanıtı....

Fethiye Kılıçkaya Haberi

Fethiye Kılıçkaya

Akben İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Kılıçkaya, Fethiye Kılıçkaya, Halit Deniz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Ekim'de kuruldu. 


Akben İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arsa ve araziler almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak satmak veya kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akben İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Halilrıfatpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi A Blok, 11...