23 / 07 / 2024

Fethiye otel projeleri 2014

Fethiye otel projeleri 2014

Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, Fethiye Kargı Mahallesi'nde 498 odalı ve 396 odalı olmak üzere bitişik parselde iki otel projesine başlamaya hazırlanıyor...

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Fethiye'de 31 milyon TL'ye satılık otel!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Muğla Fethiye'de yer alan oteli 31 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Oğlakçı Turizm'den Fethiye'ye 5 yıldızlı otel!

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Timur Savcı Fethiye'de 30 milyon Euro'ya koy satın aldı!

Ünlü yapımcı Timur Savcı, Muğla'nın Fethiye ilçesinden koy satın aldı. Koy için 30 milyon Euro ödeyen yapımcı koya otel inşa edecek.

Fethiye otel projeleri 2014 Haberi

Fethiye otel projeleri 2014


Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, Antalya Fethiye Kargı Mahallesi Koymak mevkiinde iki otel inşa edecek. Yanyana parsellerde yükselecek olan oteller sahile 100 metre mesafede olacak. 


Sarıgerme Otelcilik Fethiye otel projesinde biri 67 bin 970 metrekare alanda, diğeri 52 bin 778 metrekare alanda inşa edilecek. Oteller 498 odalı ve 396 odalı olarak tasarlandı.


Sarıgerme Otelcilik Fethiye otel projesinde bodrum kat ve güneşlenme amacıyla iskele olmayacak. Sarıgerme Otelcilik Fethiye projesinde toplantı salonu, cafe, barlar, restaurantlar, spor alanları, yetişkin ve çocuk havuzları yer alıyor.


Gülcihan YELKENCİ /...