06 / 05 / 2024

fethiye Tufan Taşyaka Evleri fiyat

fethiye Tufan Taşyaka Evleri fiyat

Tufanlar İnşaat’ tan Kuveyt Turk Finansman Desteği ile 24 ay 0 faizli kredi imkanının sunulduğu Fethiye Tufan Taşyaka Evleri projesinde teslimler Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fethiye'de ihaleyle satılan taşınmazlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ihale yoluyla satılan taşınmazlarla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ergun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon TL'ye villa aldı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir başvuruları 4 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesi için başvurular 4 Mart'ta başlıyor.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

İzmir Karşıyaka'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

fethiye Tufan Taşyaka Evleri fiyat Haberi

fethiye Tufan Taşyaka Evleri fiyat


Tufanlar İnşaat’tan Kuveyt Turk Finansman Desteği ile 24 ay 0 faizli kredi imkanının sunulduğu Tufan Taşyaka Evleri projesinde teslimler Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecektir.


Tufan Taşyaka Evleri projesinde 24 ay 0 faiz seçeneği max. 100.000TL ye kadar finansman çözümlerinde geçerlidir.


Tufan Taşyaka Evleri


Tufanlar İnşaat’ın yeni projesi Tufan Taşyaka Evleri daha önceki projelerinde olduğu gibi bu yeni projesinde yine depreme dayanıklı, sağlam zeminler üzerine inşa edilecek, uygun fiyat ve yüksek kalite standardı ile her kesimden tüketicilere lüksü yaşama olanağı sunuyor.


Fethiye Taşyaka Ahat mevkiinde, 2350 m2 arazi üzerine projelendirilen Tufan Taşyaka Evleri, Zemin + 2 kat, 6 Blok ve 44 daireden oluşmaktadır. Her aile tipi için farklı metrekarelerde seçenekler sunan projede, 1+1, 2+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer almaktadır. 


Yüksek kalite standartlarında üretilecek olan proje...