04 / 05 / 2024

Fethiye turizmi ne durumda

Fethiye turizmi ne durumda

Fethiye Kaymakamı Çalık "Fethiye'nin potansiyelinin çok az kısmı değerlendiriliyor. Hedefimizde olan kruvaziyer iskelesi yapıldığı takdirde ilçeye deniz yoluyla 500 bin turist gelmesi söz konusu" dedi.

TOKİ Muğla Fethiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Fethiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Fethiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Fethiye’de iskele alanının imar planı askıda!

Fethiye Göcek Mahallesi’nde Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ‘iskele alanı’ yapılması planlanıyor. İskele alanının imar planı ise 30 gün askıya çıkarıldı.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Fethiye'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Karagözler Mahallesi'ne bağlı Zeytindibi Mevkiideki arsa satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Göcek Tüneli'ne ilişkin 4 soru mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla'yı Fethiye ve Antalya'ya bağlayan Göcek Tüneli'nin geçiş ücretine ve ikinci tünelin ne zaman açılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fethiye-Söğüt yolu duble yol olacak mı?

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Antalya'yı Ege Bölgesi'ne bağlayan Fethiye-Söğüt yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fethiye Limanı, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Fethiye Limanı ve yat yanaşma yerleri imzalanan protokol kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesine devredildi.

Özdilek'ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi!

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Fethiye turizmi ne durumda Haberi

Fethiye turizmi ne durumda

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, ilçeye yılın 7 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artışla 700 bin turistin geldiğini bildirdi.


Çalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede geçen yıla oranla sportif faaliyetlerin genelinde artış söz konusu olduğunu kaydetti.


Turizm faaliyetlerinin sorunsuz ve kaliteli sürdürülmesi için denetimler yapıldığını anlatan Çalık, "Emniyet ve jandarma görevlilerimiz, hanutçuluk ve turizmi ilgilendiren diğer konularda sıkı denetimler yapıyor. Cezai işlemler gerektiğinde de uygulanıyor" dedi.


Kaliteli ve nitelikli faaliyet göstererek daha çok gelir elde edip, gelen turistlerin bölgeden memnun ayrılmalarını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Çalık, Fethiye'nin faaliyetleriyle marka olma yolunda emin adımlarla yoluna devam edeceğini belirtti.


Çalık, sportif faaliyetlerdeki artışın, sezonun daha iyi geçtiğinin göstergesi olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:


"Alınan tedbirlerle her sektörde daha fazla iyileşme olduğunu görüyoruz. Fethiye'nin potansiyelinin çok az...