28 / 04 / 2024

fethullah gülen miami büyük cami

fethullah gülen miami büyük cami

FETÖ'nün "Miami'nin en büyük camisini inşa edeceğiz" diye topladığı parayla 2012'de 1,7 milyon dolara aldığı binayı şimdi 3,9 milyon dolara satmaya çalıştığı ortaya çıktı

Uzman isim uyardı! Depreme karşı sadece DASK değil, tüm varlıklara sigorta yaptırılması gerekir!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen depreme karşı vatandaşların, DASK yaptırmasının yanı sıra tüm varlıklarını sigorta kapsamına almasının önemini vurguladı.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Emekliler dikkat! Bankalar para dağıtıyor! Bu rekor promosyonu gören gözlerine inanamıyor! Hemen 7.500 TL alabilirsiniz

Geçtiğimiz ay aldıkları zamlarla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emeklilere son dakika Ağustos müjdesi! Bu rekor promosyonu duyan kulaklarına inanamıyor! Hemen 7.500 lira alabilirsiniz!

Temmuz ayı zamlarıyla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir müjde daha geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

Konut yatırımının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, eyalet vergisi bulunmaması gibi avantajlarıyla Miami’den ev almak, Avrupa’dan Rusya’dan ve Amerika'nın çeşitli eyaletlerinden başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, düşük emlak vergisi gibi avantajları sunan Miami, gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu...

Miami gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Türkiye’de artmaya devam eden gayrimenkul fiyatları, gayrimenkul yatırımcılarını yurt dışına yönlendirdi. Miami de son dönemlerde Türkiye’den yoğun ilgi gördü.

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Emine Gülen Tek tarafından kuruldu.

Rusya’dan götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 bina restore edildi!

Rusya’dan insani yardım olarak götürülen inşaat malzemeleriyle Dağlık Karabağ’da 260 binanın restorasyonu tamamlandı.

Ivanka Trump ve Jared Kushner Miami'de 31.8 milyon dolara arsa aldı!

Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın "Milyarderlerin Sığınağı" olarak bilinen yüksek güvenlikli Miami'de 30 milyon dolara (yaklaşık 234 milyon TL) arsa satın aldı...

fethullah gülen miami büyük cami Haberi

fethullah gülen miami büyük cami

Fetullahçı Terör Örgütü, (FETÖ) 2009-2010 yıllarında, ABD'de "Miami'nin en büyük camisini inşa edeceğiz" diye topladığı parayla 2012'de 1,7 milyon dolara satın aldığı binayı bugünlerde 3,9 milyon dolara satmaya çalışıyor.


Türkiye'de terör örgütü olduğu belgelenen, 15 Temmuz darbe girişimini organize eden ve ABD'de geniş bir yapılanması bulunan FETÖ'nün Miami'de büyük bir cami yolsuzluğuna imza attığı iddia edildi.


FETÖ'nün 2009-2010 yıllarında hem ABD'de hem de Türkiye'de "Miami'nin en büyük camisini inşa edeceğiz" vaadiyle yaklaşık 1 milyon dolar topladığı ve 2012 yılında Broward kentinde Pompano Beach bölgesinde 1,7 milyon dolara bir bina satın aldığı belirtildi.


İddiaya göre toplanan 1 milyon dolarla eski bir oto galerisi binasına talip olan FETÖ elemanları, kalan kısmı için de mülk sahibi ile üç yıl içinde ödeme koşuluyla anlaşma yaptı.


Broward tapu...