29 / 04 / 2024

Fethullah Gülenin mal varlığına el mi kondu

Fethullah Gülenin mal varlığına el mi kondu

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesine açılan davada, firari Fethullah Gülen ile Ömer Ekinci, Kemal Elibal ve Cemal Soncu’nun tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

Zamlar peş peşe geldi! Yurt dışından getirilen telefonların harcı tam 20 bin TL oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre mal ve hizmetlere uygulanan KDV oranlarına artış yapıldı. Bunun yanı sıra, yurt dışından yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcına da zam yapılarak 6 bin 91 liradan 20 bin liraya çıkarıldı.

Türkiye’nin mal ihracatı 2022'de 254 milyar dolara çıktı!

TİM İhracatın Şampiyonları ödül töreni İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, "Mal ihracatımızı 169 milyar dolardan 254 milyar dolara çıkardık” dedi.

Konutta rayiç bedel sorunu için uzman görüşü sistemi önerisi geldi! Sistem nasıl çalışmalı? 

Konutta rayiç bedel sorunu nasıl çözülecek? Sektör temsilcileri her alım-satıma ekspertiz raporu yerine, uzman görüşü sistemi önerisinde bulundu. Sistem nasıl çalışmalı?  İşte ayrıntılar...

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Demiralay tarafından kuruldu.

Ev sahiplerine kötü, kiracılara iyi haber! Artık iade edilecek

Enflasyon ve dövizde yaşanan hızlı yükseliş ev sahipleriyle kiracıları birbirine düşürdü. Son dönemde artan kira fiyatları ‘depozito’ sıkıntısına neden oldu. Uzmanlara göre mal sahibi depozito bedelini tahliye sonrası iade etmek mecburiyetinde...

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Son dakika! Ticaret Bakanlığından yeni taksit düzenlemesi!

Taksit sayısında yeni bir düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre mal ve hizmet satışlarının sayısı 12 ayı geçmeyecek. Yayınlanan kararla birlikte cep telefonu, mobilya, tablet ve bilgisayar gibi ürünlerin taksit sayıları da belirlendi.

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Toprak tarafından açıldı.

Bazı vakıflara ait taşınmazlar ve mal beyanları TBMM gündeminde!

Bazı vakıflara ait taşınmazlar ve mal beyanları meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Melih Gökçek: Ankapark dünyanın en ucuza mal olan parkı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ı Disneyland ile kıyaslayarak, dünyanın en ucuza mal olan parkı olduğunu belirtti...

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Tunç Soyer mal varlığını güncelledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer’le birlikte mal varlığını güncelledi. Çiftin 5 aylık süreçte mal varlığında herhangi bir artış olmadı...

Enflasyondaki gerilemede gıda ve temel mal grupları öne çıktı!

Merkez Bankası Ekim Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporunu yayımlandı.Buna göre, enflasyondaki gerilemede gıda ve temel mal grupları öne çıktı, yıllık enflasyon enerji dışındaki tüm ana gruplarda düşüş kaydetti.

Fethullah Gülenin mal varlığına el mi kondu Haberi

Fethullah Gülenin mal varlığına el mi kondu


Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesine açılan davada, firari Fethullah Gülen ile Ömer Ekinci, Kemal Elibal ve Cemal Soncu’nun tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.


Adana Cumhuriyet Başsavcılığının yaptığı yazılı açıklamada, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör-Teknik ve Organize Suçlar Soruşturma Bürosunca FETÖ/PDY ile bağlantılı kişi ve kuruluşlara ait olan taşınmazların, imar planlarında usulsüz şekilde yapılan değişiklikle değerinin fahiş miktarda arttırılması sağlanarak FETÖ/PDY terör örgütüne finansman sağlanmasına yönelik iddianame doğrultusunda 17 şüpheli hakkında Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesine dava açıldığı anımsatıldı.


Açıklamada, bir numaralı sanık olan Fethullah Gülen’in "Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme" suçundan yargılandığı davada mahkeme heyetinin Gülen ile firari olan sanıklar Ömer Ekinci, Kemal Elibal ve Cemal Soncu hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldığı hatırlatıldı.


Firari 4 sanık için mahkemece kaçak...