30 / 04 / 2024

Fethullah Gülenin malikanesi

Fethullah Gülenin malikanesi

Reuters haber ajansı, hakkında bir analiz yayımladığı Fethullah Gülen’in Amerika Birleşik Devletleri'ndeki evini tepeden görüntüledi. İşte Fethullah Gülen'in o malikanesi...

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Bill Gates'in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 43 milyon dolara ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, okyanus kıyısında lüks malikane almıştı. Gates'in malikanesi ilk kez görüntülendi...

Gayrimenkul zengini FETÖ'cü Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı!

FETÖ yapılanmasının elebaşı olab Fethullah Gülen'in sekreteri ve en yakını Cevdet Türkyolu, örgütün gayrimenkul zengini olarak biliniyor. İşte Türkyolu'nun mal varlığı...

Ankara'nın en gözde malikanesi 22 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara’nın en gözde malikanesi, 22 milyon TL’den satışa sunuldu. 4 katlı ve 1250 metrekare kullanım alanlı Çayyolu’ndaki malikane, yeni sahibini bekliyor.

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

FETÖ nereye taşınıyor?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen üzerindeki baskılara daha fazla dayanamadı. Gülen'in Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesinden Virginia’ya taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.

İris Petrol Turizm İnşaat Nakliye Elektrik Gıda Güzellik Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Petrol Turizm İnşaat Nakliye Elektrik Gıda Güzellik Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fethullah Yiğit tarafından 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Hakan Şükür'den 200 milyon dolarlık servet açıklaması!

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, kendisini Fethullah Gülen ile FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün görüştürdüğü iddiasını Twitter'dan reddetti. Şükür, ayrıca 200 milyon dolar serveti olmadığını savundu.

Fethullah Gülen kaçmak için Afrika'dan ev baktırmış!

Uşak Cumhuriyet Baş savcılığı tarafından hazırlanan iddianame de FETÖ liderinin 17 Aralık sonrası kaçış planları yer aldı. Örgüt bürokrasi imamı Hazım Sesli’yi, Gülen’e yer bulmak için Güney Afrika’ya göndermiş.

Fethullah Gülen'in tüm mal varlıklarına ihtiyati tedbir!

Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fethullah Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in telif haklarından doğmuş alacakları ve tüm mal varlığı üzerine ihtiyati tedbir kararı uygulanmasına hükmetti.

Fethullah Gülen’in İncek'teki evine yıkım kararı!

FETÖ’nün finansörü Akın İpek’in Fetullah Gülen’e İncek’te inşa ettiği malikâne için gasp edilen yolu çevreleyen duvara yıkım kararı çıktı. Gölbaşı Belediyesi kararın ardından 7 Eylül’de malikânede yıkım yapacak.

Fethullah Gülen'in tüm mal varlıklarına el konuldu!

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesine açılan davada, firari Fethullah Gülen ile Ömer Ekinci, Kemal Elibal ve Cemal Soncu’nun tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

İşte Fethullah Gülen'in tesbih odası!

Kamu Hastaneler Birliği’ne devredilen Özel Şifa Hastanesinde, 99’luk siyah tespih asılı bulunan özel odanın FETÖ/PDY lideri Fethullah Gülen’e ait olduğu ileri sürüldü..

Fethullah Gülenin malikanesi Haberi

Fethullah Gülenin malikanesi

Reuters haber ajansı hakkında bir analiz yayımladığı Fethullah Gülen’in ABD’deki evini tepeden görüntüledi.





Gülen’e ait Altın Nesil İbadet ve Dinlenme Merkezi’nin de bulunduğu ev Pennsylvania eyaletinin Saylorsburg kentinde bulunuyor.



72 yaşındaki Gülen’in 10 yılı aşkın süredir burada yaşadığı belirtiliyor.






Geçtiğimiz yıl Gülen'in evinin içinden de görüntüler yayınlanmıştı...