12 / 05 / 2024

FETÖ çiftlik evi

FETÖ çiftlik evi

Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvaran Gülen'in, yargılanmaktan kaçmak için hazırlık yaptığı ülkelerin başında Belçika geliyor. FETÖ'nün Belçika'da Gülen'in yerleşmesi için bir çiftlik evi bile satın aldığı öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Rupert Murdoch ABD'de çiftlik evi satın aldı!

90 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch, ABD'de çiftlik evi satın aldı. Murdoch, çiftlik evi için 280 milyon dolar ödedi. 

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Dwayne Johnson çiftlik evini satıyor!

Hollywood'un en çok kazanan isimlerinden biri olan Dwayne Johnson,  Atlanta'da bulunan çiftlik evini satışa çıkardı. Johnson çiftlik evi için 7.5 milyon dolar istiyor. 

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Tuzla’da 50 milyon TL'ye satılık 'izole çiftlik'!

Tuzla’da Tepeören’de 40 dönüm içinde emsalsiz çiftlik evi şaşırtan fiyata satışa çıkarıldı. 3 adet villadan oluşan emsalsiz çiftlik için 50 milyon TL isteniyor.

Rita Ora koronavirüs nedeniyle çiftlik kiraladı!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Russel Crowe'un evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Russel Crowe'un çiftlik evi çıkan orman yangınında adeta kül oldu, üzücü haberi Cem Yılmaz "Sevgili abimize çok geçmiş olsun" mesajıyla sosyal medyadan duyurdu.

Karmod konteyner, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak!

Karmod'un yeni nesil konteynerı, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak. Yeni nesil konteyner modeliyle hazırlanan 6 adet ev teslim edildi.

FETÖ'cü Akın İpek İngiltere’deki evini kliseye çevirdi!

İngiltere’de dört malikâne alan FETÖ’cü Akın İpek'in bir evi kiliseye çevirdiği belirlendi. İpek’in İngiltere’de kaçmadan önce açtığı davaları kazanamadığı öğrenildi.

Tuba Ünsal Şile'de çiftlik evi satın aldı!

Ünlü isim Tuba Ünsal, Şile’deki ikinci evini de satın aldı. Parasını gayrimenkule yatıran Ünsal, 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira harcadı.

Sean Penn Malibu’daki çiftlik evini satışa çıkardı!

Oscarlı oyuncu Sean Penn, altı yılın ardından Malibu’daki çiftlik evini satışa çıkardı. Etrafı güvenlik duvarlarıyla örülü yapıyı 2009 yılında 3.8 milyon dolara satın alan Sean Penn’in evi için bugün belirlenen rakam 6.5 milyon dolar.

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

FETÖ çiftlik evi Haberi

FETÖ çiftlik evi

Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvaran Gülen'in, yargılanmaktan kaçmak için hazırlık yaptığı ülkelerin başında Belçika geliyor. Gülen'e yakın isimlerden Pensilvanya'da bulunan eski emniyet müdürü Ahmet Sait Yayla'nın birkaç kez ABD'den Belçika'ya gidip geldiği tespit edildi. FETÖ'nün Belçika'da Gülen'in yerleşmesi için bir çiftlik evi bile satın aldığı öğrenildi. Sabancı suikastı sanıklarından Fehriye Erdal'ın terörist olduğunu kabul etmeyen Belçika, 'çete üyesi' suçundan yargılandığını söylediği Erdal'ı yıllardır Türkiye'ye vermedi. Yıllardır PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerine kucak açan Belçika'nın FETÖ tarafından da tercih edilmesi şaşırtıcı bulunmadı.



Yeni...