21 / 05 / 2024

fetö Etiyopya yeni okul

fetö Etiyopya yeni okul

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da yeni eğitim öğretim yılında bir okul daha açıyor.

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binası açıldı!

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı...

Etiyopya'da Alman kimliğine bürünen FETÖ yeni okul açıyor!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da yeni eğitim öğretim yılında bir okul daha açıyor.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası pazartesi hizmete giriyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası, 15 Temmuz'da açılacak...

Türkiye Maarif Vakfı Etiyopya'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı, Etiyopya’nın Harar şehrindeki Fetullahçı Terör Örgütü’ne ait okulları devraldı.

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

Mektebim Okulları FETÖ’nün okullarına talip!

Mektebim Okulları FETÖ ile mücadele sonucunda devralınan okullara talip oldu. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 60 yeni kampüs açarak mevcut istihdamı iki yıl içinde 15 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Etiyopya'dan Türk inşaat yatırımcılarına fırsat!

Etiyopya-Türkiye arasında yeni dönem başlıyor. Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu’nun Türkiye ziyaretinde önemli görüşmeler yapıldı. İki ülke arasında inşaat yatırımları için fırsat sağlanacak.

İşte FETÖ'nün Pensilvanya'daki yeni evi!

1999'dan bu yana Pensilvanya'da yaşayan FETÖ, ABD'deki mülk sayısını artırdı. Darbe girişiminin ardından terör örgütü üyeleri liderlerine yeni bir karargah kurdu.

Yurtdışına kaçan FETÖ'cülerin mal varlığına el konulacak!

TBMM Adalet Komisyonu’nda görüşülen ceza yasalarında değişiklik öngören yasa tasarısı, FETÖ soruşturmalarına yönelik yeni düzenleme içeriyor

FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okul açmak için dilekçe verdi!

İstihbarat kaynakları FETÖ elebaşı Gülen’in ‘ABD’de yeni bir eğitim hamlesi başlasın’ talimatı verdiğini belirtiyor. Bu çağrının üzerine dünyanın dört bir yanında aralarında yabancıların da bulunduğu FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okulun açmak için dilekçe verdi.

FETÖ Washington’da ihanet üssü kuruyor!

Fetullah Gülen’i iade etmeyen ABD, örgüte yeni bir ihanet üssü kurması için Washington’da bulunan 200 dönümlük arazi sattı. Dev bir kampüsün yapılacağı arazide Türkiye’den kaçan FETÖ’cüler burada barınacak.

OSB’ler için yeni kanun geliyor!

Yeni teşvik paketinin ardından stratejik önemi artan OSB’ler için yeni kanun geliyor. Rantın bitmesi, bürokrasinin azalması ve FETÖ’nün temizlenmesini içeren tasarı 300 OSB’yi yeniden dizayn edecek

FETÖ okullarının yerine 860 yeni okul açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), dershanelerin özel okula dönüşüm sürecinde başlattığı öğrenci teşviklerine devam ediyor. Yeni eğitim öğretim döneminde 340 bin öğrenciye 1 milyar liradan fazla teşvik verilecek.

fetö Etiyopya yeni okul Haberi

fetö Etiyopya yeni okul

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Etiyopya'nın başkenti olan Addis Ababa'da yeni eğitim öğretim yılında bir okul daha açmak için hazırlıklara başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Örgütün "Intellectual Schools" adını taşıyan kurumu, başkentin Ferensay semtinde yer alan yeni okul için velilerden kayıt almaya başladı. 

Eski bir eğitim kurumunun yenilenmesiyle kurulan okulda tadilat çalışmaları sürerken okulun 2019-2020 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için hazırlıklar yapıldığı görüldü.

Hileli satış yoluyla okulların ve şirketlerin isimlerini değiştirip Alman vatandaşlığı bulunanları bu kurumlara ortak yapan örgüt, Türkiye'nin kurduğu diplomatik baskıdan kurtulmak amacıyla sık sık Alman makamlarından yardım istiyor. 

Etiyopya hükümeti, 2017 yılında örgüte ait tüm mal varlığının Türkiye'ye teslim edilmesi yönünde karar almıştı. 

- TMV, Harar'daki okullarda kayda başladı

Diğer bir yandan örgütün Rainbow Derneği adı altında kurduğu ve ay başında Türkiye...