06 / 05 / 2024

FETÖ markaları

FETÖ markaları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Türk Patent ve Marka Kurumumuz, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devrini gerçekleştirmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

FETÖ'nün tapudaki 1200 işlemi durduruldu!

FETÖ’den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400’e yükseldi. FETÖ’nün “taşınmaz serveti”ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milyar lira girmiş oldu.

Yurtdışına kaçan FETÖ'cülerin mal varlığına el konulacak!

TBMM Adalet Komisyonu’nda görüşülen ceza yasalarında değişiklik öngören yasa tasarısı, FETÖ soruşturmalarına yönelik yeni düzenleme içeriyor

FETÖ'cüler mal varlıklarını kaybetmekten korkuyor!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı Almanya’daki kurumlarında görev yapan M.K. Akit’e önemli açıklamalarda bulundu.

FETÖ'nün el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı!

FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Sincan'da FETÖ sanıklarının yargılanacağı duruşma salonu inşa ediliyor!

TBMM Adalet Komisyonunda görüşülen tasarıdaki, "FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan sanıkların, Sincan'da yapımı devam eden duruşma salonunda yargılanabilmesine yasal altyapı imkanı sağlayan" madde kabul edildi.

El konulan 5 bin 401 FETÖ tapusu meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, FETÖ ile bağlantılı kuruluşlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kuyucuoğlu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Artvin Arhavi'deki FETÖ yurdunu yaptıran iş adamı mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesinde bulunan FETÖ'ye ait yurdu yaptıran iş adamına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Bayburt'ta FETÖ'cü 2 şirkete kayyum!

Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında 2 şirkete kayyum atandı.

FETÖ'nün yurtları Ensar Vakfı’na tahsis edildi!

İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Hasırcılar Erkek Öğrenci Yurdu ve Gürpınar Kız Öğrenci Yurdu FETÖ operasyonları kapsamında içindeki eşyalarla birlikte el konulan yurtlardan ikisiydi. Bu yurtlar Ensar Vakfı’na devredildi.

FETÖ nereye taşınıyor?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen üzerindeki baskılara daha fazla dayanamadı. Gülen'in Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesinden Virginia’ya taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.

El konulan FETÖ üyelerinin gayrimenkulleri TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ üyelerinin malvarlıkları kapsamında el konulan gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tekin sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

FETÖ'nün ekonomik gücü 22,5 milyar TL!

Kamu içindeki kadrolaşması bir yana FETÖ’nün en büyük silahı paraydı. Örgütün hükmettiği hesaplanabilir ekonomik büyüklük 22,5 milyar lirayı buluyor,

FETÖ markaları Haberi

FETÖ markaları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bakanlığın Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) mücadelesi hakkında bilgi verdi. Özlü,  FETÖ’ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devrinin gerçekleştiğini ve FETÖ ile bağlantılı işletmelerin bin 687 marka ve 29 tasarımının Hazine'ye devredildiğini bildirdi. 


Özlü, açıklamasında kamu Ar-Ge harcamalarını da değerlendirdi. Araştırma ve geliştirme faaliyetleri için bütçeden 2016'da yapılan harcamanın, önceki yıla göre yüzde 21,6 artışla 7 milyar 508 milyon lirayı bulduğunu hatırlatan Özlü, yapılan tahmini sonuçlara göre 2017 merkezi yönetim bütçesinden Ar-Ge için tahsis edilen başlangıç ödeneğinin 8.1 milyar liraya ulaştığını...