17 / 05 / 2024

FETÖ'cüler mal varlıklarını kaybetmekten korkuyor!

FETÖ'cüler mal varlıklarını kaybetmekten korkuyor!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı Almanya’daki kurumlarında görev yapan M.K. Akit’e önemli açıklamalarda bulundu.




Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı Almanya’daki kurumlarında görev yapan M.K. Akit’e önemli açıklamalarda bulundu. Almanya’da yaşayan FETÖ’cülerin büyük bir korku içinde yaşamlarını sürdürmeye çalıştığına dikkat çeken M.K, “15 Temmuz darbe girişiminin öncesinde Fetullah Gülen’in ‘Türkiye karışacak, sakın bu yaz Türkiye’ye gitmeyin” talimatının tüm örgüt mensuplarına iletildiğini açıkladı.


- Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı Almanya’daki kurumlarında görev yapan M.K. Akit’e önemli açıklamalarda bulundu. Almanya’da yaşayan FETÖ’cülerin büyük bir korku içinde yaşamlarını sürdürmeye çalıştığına dikkat çeken M.K, “15 Temmuz darbe girişiminin öncesinde Fetullah Gülen’in ‘Türkiye karışacak, sakın bu yaz Türkiye’ye gitmeyin” talimatının tüm örgüt mensuplarına iletildiğini açıkladı.


“SENEYE HAZIR OLUN” TALİMATI


Uzun yıllar FETÖ’nün Almanya’daki kurumlarında çalışan M.K, “15 Temmuz darbe girişiminden hemen önce Haziran ayında yaşadığımız Ramazan ayında, iftar programları yapıyorduk. Bu iftar programlarında üst düzey abiler ve ablalar herkese Fetullah Gülen’in talimatı olarak ‘Seneye Türkçe Olimpiyatları’nın Türkiye’de yapılmasına hazır olun’ diyordu” dedi. Yaşadığı Kuzey Ren - Vestfalya (NRW) Eyaleti’nde okul tatilleri ve yaz dönemi başlamazdan önce FETÖ’nün elebaşısı hain Fetullah Gülen’in bir başka mesajının daha insanlara aktarıldığını ifade eden M.K. “Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında yapılan bütün sohbet ve toplantılarda özellikle üst düzeyde olan görevli FETÖ’cülere, ‘Hocaefendi, Türkiye bu yaz karışacak ve kesinlikle gitmeyin’ diyor. Hiç kimse bu yaz Türkiye’ye gitmesin’ denildi. Zaten bu talimat sonrasında bildiğim kadarıyla örgüt içinde özellikle önemli görevlerde vazifeli olan hiç kimse Türkiye’ye gitmedi” diye konuştu.  


ABİ VE ABLALARDA KORKU HAKİM


FETÖ’den 17 -25 Aralık sürecinden sonra soğuduğunu fakat mesleği gereği sabrederek 15 Temmuz’a kadar Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’ndeki bir kurumunda çalıştığını söyleyen M.K. “FETÖ’ye bağlı üst düzey abi ve ablalardan hala haberler alıyorum. Aldığım bilgilere göre abi ve ablalarda çok ciddi tedirginlik ve korku hakim. Türkiye’nin ve Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın bu örgüte karşı yürüttüğü mücadele kesinlikle yerinde ve doğru bir karardır. Umarım Almanya’da bu örgüte karşı mücadele başlatır. Bazı kişiler, ‘Türkiye’de benim evim var, arsam var, yatırımım var. Şimdi bizi vatandaşlıktan da atacaklar. Tamamen bizi bitirdiler’ diye söyleniyor” şeklinde konuştu.


Geri Dön