26 / 07 / 2024

fetö nerede yargılacanacak

fetö nerede yargılacanacak

Habertürk, İstanbul’daki FETÖ davalarının görüleceği Silivri Cezaevi’nin hemen karşısında; 3 yıl önce inşa edilen Türkiye’nin en büyük duruşma salonuna girdi.

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Akfa Holding'in FETÖ davasında kaçak inşaat savunması!

Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik FETÖ/PDY soruşturması sonunda haklarında dava açılan 6'sı tutuklu, 6'sı firari 84 sanığın yargılandığı davada, sanık savunmaları alındı

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

Dumankaya'dan Abdullah Yazıcı FETÖ davasında savunma yaptı!

"Himmet" adı altında para toplayıp FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam edildi...

Çiftlik Bank'ın İnegöl'deki tesisi FETÖ sanığının şirketinden alınmış!

Çiftlik Bank'ın, İnegöl'deki tesislerini, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eski Vali Harput'un da aralarında bulunduğu 60 sanığın yargılandığı davada ev hapsi verilen bir iş adamına ait şirketten yaklaşık 12 milyon liraya satın aldığı öğrenildi.

Naksan Holding FETÖ davası sürüyor!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanıklar Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. 

FETÖ'ye himmet davası!

FETÖ'ye finansman sağlayıp örgüt adına himmet topladıkları gerekçesiyle Boydak ve Kaynak Holding eski yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 39'u tutuklu 135 sanığın yargılandığı davanın duruşması ertelendi. 

FETÖ'cülerin yargılanacağı salonun inşaatı tamamlandı!

Gaziantep't tutuklanan FETÖ/PDY zanlıların yargılanacağı 367 kişilik duruşma salonunun inşaatı tamamlandı. İnşa edilen salon Türkiye'nin en büyük duruşma salonları arasında yer alacak.

İzmir'de darbecilerin yargılanacağı duruşma salonu tamamlandı!

İzmir'de FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin 267 sanığın yargılanacağı, 654 kişi kapasiteli duruşma salonu yeniden tasarlanarak modernize edildi

FETÖ'cülerin yargılanacağı salonun inşaatı bitiyor!

Ankara'daki 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi davalarının görüleceği Türkiye’nin en büyük duruşma salonu, 15 gün içinde tamamlanacak.

Darbecilerin yargılanacağı salon inşaatı bitiyor!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yargılamaların yapılacağı, bin 545 kişi kapasiteli Türkiye'nin en büyük duruşma salonunun inşaatında sona yaklaşıldı.

İşte FETÖ'nün yargılanacağı mahkeme salonu!

Habertürk, İstanbul’daki FETÖ davalarının görüleceği Silivri Cezaevi’nin hemen karşısında; 3 yıl önce inşa edilen Türkiye’nin en büyük duruşma salonuna girdi.

fetö nerede yargılacanacak Haberi

fetö nerede yargılacanacak

Habertürk, İstanbul’daki FETÖ davalarının görüleceği Silivri Cezaevi’nin hemen karşısında; 3 yıl önce inşa edilen Türkiye’nin en büyük duruşma salonuna girdi.


15 Temmuz darbe girişimine katılan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelileri hakkındaki davaların duruşmaları, İstanbul Adalet Sarayı’ndaki salonların küçük olması ve güvenlik nedeniyle Silivri’de yapılacak. Duruşmalar, FETÖ’nün “17-25 Aralık 2013 paralel yargı darbe girişimi” öncesinde inşa edilen, FETÖ firarisi Savcı Fikret Seçen’in bizzat ilgilendiği, 2013 Mayıs’ında yapımı tamamlanan; Türkiye’nin hâlâ en büyüğü niteliğindeki büyük duruşma salonunda gerçekleştirilecek. 15 Temmuz darbe girişimi sanıklarının yargılanacağı büyük salonlar; Silivri Cezaevi Yerleşkesi’nde ve Ergenekon ile Balyoz davalarının yapıldığı salonun karşısında yer alıyor. Binada büyük salonun dışında, 2 ayrı küçük duruşma salonu daha bulunuyor.


İLK DURUŞMA 27 ARALIK’TA


Salonda, darbe girişiminde Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne Özel Harekât timinin götürülmesi...