08 / 05 / 2024

FETÖ ödemiş

FETÖ ödemiş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde FETÖ/PDY'ye düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen belgelerden, terör örgütünün, finansal potansiyeli nedeniyle merkez seçtiği ilçede yıllık 20 milyon liraya yakın gelir sağladığı belirlendi.

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

Ödemiş Barınma Evi hizmete girdi!

Ödemiş’te muhtaç duruma düşmüş vatandaşların kalıcı çözümler bulununcaya kadar kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürdüğü Barınma Evi, Sağlık İşleri Müdürlüğü hizmet binasına taşındı.

FETÖ'nün ekonomik gücü 22,5 milyar TL!

Kamu içindeki kadrolaşması bir yana FETÖ’nün en büyük silahı paraydı. Örgütün hükmettiği hesaplanabilir ekonomik büyüklük 22,5 milyar lirayı buluyor,

FETÖ’cüler, Kanal İstanbul’un çevresindeki arsaları mı topladı?

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, FETÖ’cü kişilerin projeye yönelik bilgilere önceden ulaşıp arsa topladıklarını öne sürdü

FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okul açmak için dilekçe verdi!

İstihbarat kaynakları FETÖ elebaşı Gülen’in ‘ABD’de yeni bir eğitim hamlesi başlasın’ talimatı verdiğini belirtiyor. Bu çağrının üzerine dünyanın dört bir yanında aralarında yabancıların da bulunduğu FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okulun açmak için dilekçe verdi.

FETÖ Washington’da ihanet üssü kuruyor!

Fetullah Gülen’i iade etmeyen ABD, örgüte yeni bir ihanet üssü kurması için Washington’da bulunan 200 dönümlük arazi sattı. Dev bir kampüsün yapılacağı arazide Türkiye’den kaçan FETÖ’cüler burada barınacak.

İzmir'de FETÖ yurtları hazineye devredildi!

İzmir'in Urla ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu belirlenen 3 öğrenci yurdu ile 1 dershane hazineye bedelsiz olarak devredildi.

FETÖ'den 4 bin 482 gayrimenkul çıktı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Örgütün kasasından 472 milyon lira çıktı. FETÖ’nün piyasaya 400 milyon lira borcu var. 87 milyon liralık çek, senede el konuldu. Örgüte ait 4 bin 482 kurum kapatıldı. Mal varlığı dondurulanların sayısı bini geçti" dedi.

FETÖ kasasından servet çıktı!

4 bin 482 FETÖ bağlantılı kurum kapatıldı, bunlara ait 3 bin 361 bina, 7.2 milyon metrekare arazi devlet adına tescil edildi. Bakan Ağbal, "FETÖ bağlantılı olup memurluktan atılanlar parasını kaçırmaya çalışıyor. Mal varlıkları dondurulanların sayısı bini geçti" dedi

FETÖ'nün Gazipaşa'daki yurdu, devlet tarafından hizmete açılacak!

Gazipaşa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle el konulan inşaat halindeki yurt, devlet tarafından üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak. Böylelikle Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunu ortadan kalkmış olacak.

FETÖ, Adapazarı Şeker Fabrikası'nı kumpasla ele geçirmiş!

FETÖ'nün, 2008 yılında 65 bin çiftçinin sahibi olduğu Adapazarı Şeker Fabrikası'nı ele geçirmek için fabrika ve kooperatif yöneticileri ile bürokratlara yönelik gerçekleştirdiği kumpas operasyonu 8,5 yıl sonra ortaya çıktı.

FETÖ'nün Los Angeles'taki 3 okuluna kapama kararı!

Los Angeles Eğitim Kurulu, sözleşmeleri bitmek üzere olan üç FETÖ okulunun 5 yıllık sözleşme yenileme talebini reddetti

FETÖ'nün Şanlıurfa'daki dershanesi bilim merkezi oldu!

Şanlıurfa'da, FETÖ'nün daha önce dershane olarak kullandığı bina, tadilatın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bilim merkezi olarak faaliyete açıldı.

FETÖ ödemiş Haberi

FETÖ ödemiş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde FETÖ/PDY'ye düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen belgelerden, terör örgütünün, finansal potansiyeli nedeniyle merkez seçtiği ilçede yıllık 20 milyon liraya yakın gelir sağladığı belirlendi.


Ödemiş Cumhuriyet Savcılığının Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, ilçede düzenlenen 5 ayrı "Gölbaşı" operasyonunda terör örgütünün sözde üst düzey sorumluları yakalandı.


Operasyonlarda gözaltına alınan 213 zanlıdan 59'u tutuklandı, 26 kişi ise firari olarak aranıyor. Tutuklananlar arasında, terör örgütünün sözde "Ödemiş imamı" olduğu iddia edilen Ali Aslan ile bürokrasideki atamalardan sorumlu olduğu öne sürülen İlhan Arslan da bulunuyor.


Ödemiş merkezli 4 ilde, "Gölbaşı-5" adıyla bir süre önce gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 28 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Öte yandan, operasyonda bir Kürtçe İncil de ele geçirildi.


Terör örgütüne yılda 20 milyon lira gelir

İlçedeki operasyonlarda elde...