04 / 05 / 2024

fetö para trafiği

fetö para trafiği

Kamu içindeki kadrolaşması bir yana FETÖ’nün en büyük silahı paraydı. Örgütün hükmettiği hesaplanabilir ekonomik büyüklük 22,5 milyar lirayı buluyor,

Yastık altında para tutanlar için flaş açıklama! Hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak!

Yastık altında para tutanlar için flaş bir son dakika açıklaması geldi. Verilen detaylara göre, hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Yatırım yapmadan nasıl para kazanılır? İşte yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri...

Yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için kullanılan bazı yöntemler...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Geri sayım başladı.. Plastik şişe ve kapları makineye atanların hesabına para yatacak! İşte detaylar..

Erteleme durumu yaşanmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca hesaba para geçecek. İşte detaylar..

Bu kurumlardan yatmış para olabilir! İşte hemen sorgula ve paranı çek!

Hesaplarınızı kontrol etmenizde fayda var. Çünkü bu kurum tarafından hesabınıza para girişi olmuş olabilir. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle..

Kripto para piyasası için müjde!

Kripto para piyasası için Japonya'da müjde geldi! Japonya kripto para borsalarının coin listelemelerini daha kolay hale getireceklerini bildirdi.

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

En büyük kripto para borç verenleri arasında yer alan Celsius Network yaptığı açıklamada “sıra dışı pazar koşulları” sebebiyle tüm işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

Kripto para sistemindeki merkeziyetsiz platformlar nasıl işliyor?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto para sistemindeki alım satım platformlarıyla ve kripto para sistemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkeziyetsiz platformları anlattı. 

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kriptolardaki merkezi platformlarının geçmişten günümüze gelişimini anlattı ve Bitcoin'in nasıl etkilediğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkezi platformları anlattı. 

Boğaz trafiği Kanal İstanbul ile rahatlayacak!

Çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dev proje tamamlandığında boğaz trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Kripto para borsası BitMart'ta 196 milyon dolarlık vurgun!

Kripto para borsası BitMart'ın siber saldırıya maruz kaldığı ve 196 milyon dolarlık varlığın çalındığı açıklandı. BitMart CEO’su Xia, askıya alınan para çekme işlemlerine yarından itibaren başlanacağını ve zararların giderileceğini duyurdu. 

Türkiye’de kripto para yatırımcılarının sayısı 11 kat yükseldi!

Türkiye’de kripto para birimleriyle işlem gerçekleştirenlerin oranı son 1 senede 11 kat yükseldi. Meslekburdacom Kripto Para Uzmanı Mustafa Küçükakarsu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

fetö para trafiği Haberi

fetö para trafiği

Kamu içindeki kadrolaşması bir yana FETÖ’nün en büyük silahı paraydı. Örgütün hükmettiği hesaplanabilir ekonomik büyüklük 22,5 milyar lirayı buluyor, 


Fettullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişimi Türkiye’ye en zor gecelerinden birini yaşattı. Yıllarca sessiz ve derinden örgütlendiği birçok kurumdaki varlığı da 15 Temmuz’dan sonra başlatılan operasyonlarla deşifre edildi. FETÖ’nün örgütlenmeyi en çok önemsediği ve görünür olduğu alanların başında iş dünyası geliyordu. Oluşturdukları kapalı ekosistem kendi kendini besleyen ve ülke ekonomisini yönlendiren bir büyüklüğe ulaşmıştı. Bu yüzden bugün yürütülen operasyonlarda da örgütsel ilişkiler, daha çok para transferleri ve mali ilişkiler incelenerek ortaya çıkarılıyor.


Haftalardır örgütü finanse etmekle suçlanan onlarca iş adamı gözaltına alındı ve önemli bir bölümü tutuklandı. Özel okullar, medya kurumlan, mobilyadan tekstile, altın üretiminden gıdaya, inşaattan otomotive kadar...