30 / 04 / 2024

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

En büyük kripto para borç verenleri arasında yer alan Celsius Network yaptığı açıklamada “sıra dışı pazar koşulları” sebebiyle tüm işlemlerini durdurduğunu duyurdu.



En büyük kripto para borç verenleri arasında yer alan Celsius Network internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, sıra dışı pazar koşulları sebebiyle para çekme, takas ve transferlerin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

Yapılan açıklamada, durdurma adımının Celsius'u zaman içerisinde yükümlülüklerini yerine getirmesine yönelik daha iyi bir konuma ulaşmak için atıldığı kaydedilerek, kullanıcıların geçici durdurma döneminde ödül kazanmayı sürdürecekleri bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön