21 / 05 / 2024

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

En büyük kripto para borç verenleri arasında yer alan Celsius Network yaptığı açıklamada “sıra dışı pazar koşulları” sebebiyle tüm işlemlerini durdurduğunu duyurdu.



Celsius Network’ın söz konusu açıklaması, kripto para piyasasında hafta sonu düşüşten sonra geldi.

Resmi olarak açıklanan CoinGecko verilerine göre, Celsius’un kendi tokeni olan CEL, son 24 saat içerisinde 0,48 dolardan yüzde 70’ten fazla düşüşle 0,14 dolar seviyesine kadar indi.

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin’in fiyatı ise 25 bin dolarla Aralık 2020 tarihinde beri gördüğü en düşük seviyeye düştü.

Yatırımcıların gözde kripto paraları arasında yer alan Bitcoin fiyatındaki düşüş trendinin sürmesi, diğer kripto para birimlerinde de düşüşler yaşamasına neden oldu. Piyasa değeri bakımından ikinci sırada bulunan Ethereum da son bir haftada yaklaşık yüzde 30 değer kaybetti ve 306 dolara kadar düştü.

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin'de son durum ne? Yatırımcılar dikkat! 

Bitcoin'de saat kuruldu! Zamanı geldiğinde...

Kripto para Ethereum'da görülmemiş düşüş! Son 24 saatte yüzde 10'dan fazla eridi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön