01 / 05 / 2024

Kripto para Ethereum'da görülmemiş düşüş! Son 24 saatte yüzde 10'dan fazla eridi

Kripto para Ethereum'da görülmemiş düşüş! Son 24 saatte yüzde 10'dan fazla eridi

Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin yanı sıra sabit coinlerdeki istikrarsızlık Ethereum'un fiyatını iyice düşürdü. Geçtiğimiz ay piyasadaki değeri yüzde 45 gerileyen Ethereum son 24 saatte yüzde 10'un üzerinde değer kaybetti.



Geçtiğimiz ay kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler Haziran'da da devam ediyor. 

Geçtiğimiz Mayıs ayında LUNA'da son yaşananlar nedeniyle güvenilirliğin sorgulandığı piyasada Bitcoin ve Ethereum üst üste kayıplara maruz kalmıştı.

Kripto paralar arasında en yüksek ikinci piyasa değerine sahip Ethereum'un fiyatı geçen yılın kasım ayında 4 bin 870 dolarla zirveyi görmüş, o tarihten sonra düşmeye başlamıştı.

Sabit coinlerdeki düşüşün sıçramasıyla nisan başında bulunduğu 3 bin 590 dolar seviyelerinden bin 500 dolara kadar gerilemişti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön