17 / 05 / 2024

Celsius Network para çekme işlemleri

Celsius Network para çekme işlemleri

En büyük kripto para borç verenleri arasında yer alan Celsius Network yaptığı açıklamada “sıra dışı pazar koşulları” sebebiyle tüm işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

Kripto para sektörü darmaduman!

Yatırımcıların gözde kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin ve Ether, kripto para borçlanma platformu Celcius Network’ün para transferlerini askıya almasından sonra 18 ayın yeni dip seviyelerini gördü. 

Kripto para piyasasını sarsan olay, yatırımcılar şokta! Ünlü şirket transferleri ve para çekme işlemlerini durdurdu

Kripto para fonlama şirketi Celcius Network’un aldığı karar kripto para piyasası gündemine bomba gibi düştü.

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

En büyük kripto para borç verenleri arasında yer alan Celsius Network yaptığı açıklamada “sıra dışı pazar koşulları” sebebiyle tüm işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

Kripto para tarihindeki en büyük soygun: 600 milyon dolar çalındı!

Hackerlar kripto varlık platformu Poly Network’ün sistemine sızdı ve yaklaşık 600 milyon dolarlık kripto para çaldı. 600 milyonunu çaldıran şirket, hackerlara çağrıda bulundu. 

Soma Holding'in Spine Tower projesine para cezası verildi!

Soma Holding’in plan tadilatlarıyla inşaat hakkını 3 kat artırarak 900 milyon dolarlık rant sağladığı Spine Tower projesine, Sarıyer Belediyesi 1 milyon 83 bin lira para cezası kesti.

Fek yazısı için ne kadar para ödenir?

Konut kredisi kullanılarak alınan bir konutun borcunun tamamının ödenmesinden sonra banka tarafından hazırlanan resmi bir belge oluyor. Peki, fek yazısı için ne kadar para ödenir?

Kara Para Aşk dizisindeki yalı tadilata giriyor!

‘Kara Para Aşk’ dizisiyle Ortadoğu’da çok popüler oldukları için İstanbul’a gelen Arap turistler eve akın etmiş; evi, Feryal Gülman’dan ünlü olmuştu.

Adres değişikliği idari para cezasına itiraz!

Adres değişikliği bildiriminin 20 iş günü içerisinde verilmemesi halinde para cezaları uygulanıyor. Peki, adres değişikliği idari para cezasına itiraz edilir mi? Adres değişikliği cezasına nasıl itiraz edilir?

İkametgah idari para cezası ne kadar?

İkametgah bilgileri değişen kimselerin 20 iş günü içerisinde adres değişikliği beyanını vermesi gerekiyor. Bu değişikliği yapmayanlara cezai yaptırım uygulanıyor. Peki, ikametgah idari para cezası ne kadar?

Konut alırken para kaybetmemek için neler yapılmalı?

Konut alırken dolandırılmamak ve para kaybetmemek için neler yapılmalı? Bilmediğiniz, tanımadığınız kişilere kapora verip dolandırılma riskine karşı gayrimenkul danışmanları kanalıyla alım yaparak dolandırılmaktan korunabilirsiniz.

Halk GYO yabancı para varlıklarını arttırdı!

Halk GYO'nun son dönem bilançosu incelendiğinde ilk göze çarpan detay yabancı para yükümlülüklerini önemli ölçüde azaltması, yabancı para varlıklarını artırmış olması.

Emlak vergisi kaç para?

2015 yılı emlak vergisi ödemeleri 1 Haziran'a kadar devam ediyor. Hala ödeme yapmamış mükelleflerin 5 gün içerisinde belediyeye giderek sahip oldukları taşınmaz için vergi ödemeleri gerekiyor. Peki, emlak vergisi kaç para?

Kat mülkiyeti almak kaç para?

Kat mülkiyeti bağımsız bölümler üzerinde kurulan mülkiyet hakkı olarak tanımlanıyor. Peki, bir yapı üzerindeat mülkiyeti nasıl kurulur? Hangi belgeler gerekli olur? Kat mülkiyeti almak kaç para?

Celsius Network para çekme işlemleri Haberi

Celsius Network para çekme işlemleri

En büyük kripto para borç verenleri arasında yer alan Celsius Network internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, sıra dışı pazar koşulları sebebiyle para çekme, takas ve transferlerin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada, durdurma adımının Celsius'u zaman içerisinde yükümlülüklerini yerine getirmesine yönelik daha iyi bir konuma ulaşmak için atıldığı kaydedilerek, kullanıcıların geçici durdurma döneminde ödül kazanmayı sürdürecekleri bildirildi.

Celsius Network’ın söz konusu açıklaması, kripto para piyasasında hafta sonu düşüşten sonra geldi.

Resmi olarak açıklanan CoinGecko verilerine göre, Celsius’un kendi tokeni olan CEL, son 24 saat içerisinde 0,48 dolardan yüzde 70’ten fazla düşüşle 0,14 dolar seviyesine kadar indi.

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin’in fiyatı ise 25 bin dolarla Aralık 2020 tarihinde beri gördüğü en düşük seviyeye düştü.

Yatırımcıların gözde kripto paraları arasında yer...