29 / 04 / 2024

FETÖ Pensilvanya evi

FETÖ Pensilvanya evi

1999'dan bu yana Pensilvanya'da yaşayan FETÖ, ABD'deki mülk sayısını artırdı. Darbe girişiminin ardından terör örgütü üyeleri liderlerine yeni bir karargah kurdu.

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

FETÖ'cü Akın İpek İngiltere’deki evini kliseye çevirdi!

İngiltere’de dört malikâne alan FETÖ’cü Akın İpek'in bir evi kiliseye çevirdiği belirlendi. İpek’in İngiltere’de kaçmadan önce açtığı davaları kazanamadığı öğrenildi.

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

FETÖ'cüler Bank Asya parasıyla Kilise ve papaz evi almış!

Ankara'da FETÖ'nün finans ayağına yönelik yürütülen soruşturmada örgütün Bank Asya'dan çekilen 437 bin 500 Euro kredi ile İskoçya'da kilise ve papaz evini satın aldığı ortaya çıktı.

FETÖ mensupları emlak zengini çıktı!

ABD'de yaşayan üst düzey FETÖ mensupları lüks evlerde yaşıyor. FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Cevdet Türkyolu'nun Pensilvanya ve Florida'da ikişer eve sahip olduğu ve bu evlerin toplam değerinin yaklaşık 900 bin dolar olduğu öğrenildi.

Fetullah Gülen Pensilvanya’daki çiftliğini satacak!

FETÖ lideri Fetullah Gülen, Pensilvanya’daki çiftliğini satmaya hazırlanıyor. Gülen'in Kanada’ya yerleşme planı içinde olduğu öğrenildi.

İşte FETÖ'nün Pensilvanya'daki yeni evi!

1999'dan bu yana Pensilvanya'da yaşayan FETÖ, ABD'deki mülk sayısını artırdı. Darbe girişiminin ardından terör örgütü üyeleri liderlerine yeni bir karargah kurdu.

FETÖ nereye taşınıyor?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen üzerindeki baskılara daha fazla dayanamadı. Gülen'in Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesinden Virginia’ya taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.

FETÖ, Gülen için Belçika'dan çiftlik evi satın aldı!

Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvaran Gülen'in, yargılanmaktan kaçmak için hazırlık yaptığı ülkelerin başında Belçika geliyor. FETÖ'nün Belçika'da Gülen'in yerleşmesi için bir çiftlik evi bile satın aldığı öğrenildi.

Michael Jordan'ın Chicago'daki 29 milyon dolarlık evi herkesi büyülüyor!

Başarılı basketbolcu Michael Jordan'ın Chicago'daki evi, 29 milyon dolarlık bir ücretle bölgenin en pahalı evlerinin başında geliyor

Bergama'da icradan 1 milyon 237 bin 800 liraya villa, bakıcı evi, depo ve tarla!

Bergama'daki villa, 2 bakıcı evi, depo ile tarla 1 milyon 237 bin 800 liraya icradan satışa çıkarıldı

Umut Evi, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Ünlü sunucu Esra Erol'un; erken evliliklere dikkat çekmek için yazdığı ve iki ayda 75 bin satan ilk kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle hazırlanan Umut Evi projesi için ilk adım İstanbul'da atıldı

Hayata Destek, Japon AAR işbirliğiyle Van'da Tandır Evi kuruyor!

Hayata Destek, yapılan acil yardım ve iyileştirme projelerinde üstlendiği aktif rol çerçevesinde Japon insani yardım kuruluşu AAR (Association for Aid and Relief) işbirliği ile 24 adet Tandır Evi'nin inşaasına başladı

FETÖ Pensilvanya evi Haberi

FETÖ Pensilvanya evi

1999'dan bu yana Pensilvanya'da yaşayan FETÖ, ABD'deki mülk sayısını artırdı. Darbe girişiminin ardından terör örgütü üyeleri liderlerine yeni bir karargah kurdu.


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in, Pensilvanya'daki malikanesinden 2.5 kilometre uzakta, kilise manzaralı bina aldığı ortaya çıktı.


Fetullah Gülen, 1999'dan bu yana Pensilvanya eyaletinin Saylorsburg kentinde yaşıyor. Gülen'in malikanesi, gözlerden uzak bir çiftliğin içinde. Kapısında silahlı özel güvenlik görevlilerinin bulunduğu kompleksin tabelasında “Golden Generation, Worship and Retreat Center-Altın Nesil, İbadet ve İnziva Merkezi” yazıyor.


10 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE KURULDU


Gülen'in malikanesi, 10 dönümlük arazi üzerinde 3 dönümlük alan kaplıyor. Arazide kendisini ziyarete gelenlerin kalması için misafir evleri ve müştemilat bulunuyor. Mülkün sahibi olarak, Golden Generation Worship & Retreat Center Inc. görülüyor.


AYNI ŞİRKET SATIN ALMIŞ


FETÖ'nün karargahı olarak gösterilen bu çiftlikte, 15 Temmuz...