28 / 08 / 2024

fetönün new yorktaki okul binası

fetönün new yorktaki okul binası

ABD'de devlete ait çok sayıda sözleşmeli okulu (charter) yöneten FETÖ, kendine ait özel okullardan birisi olan Amity School'un binasını satacak.

Tehdit ve misilleme iddialarının ardından bunu gelmesi bekleniyordu! Tesla'da sendikal örgütlenme

Bloomberg News tarafından bildirildiği üzere , Tesla'nın New York'un dışındaki ikinci şirketinde bir sendikalaşma kampanyası başladı.

ABD'de kiralarını toplayamayan ev sahipleri evsiz kaldı!

Amerika'nın New York eyaletinde kira sorunu büyüyor. Üç mülk sahibi kadın kiralarını toplayamayınca evsiz kaldı. Federaller kira desteklerinin verilmemesinin ciddi kira krizi yaratacağı ön görüşünde. 

Joan Rivers’ın New York'taki dairesi 38 milyon dolara yeniden satışta!

2014 yılında hayatını kaybeden oyuncu Joan Rivers'in New York'taki penhouse şeklindeki dairesi yeniden satışa çıkarıldı. Daire için 38 milyon dolar isteniyor. 

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Gürsel Tekin'den FETÖ'ye parsel parsel arazi verildiği iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları hakkında konuştu. Tekin, "Önce parayı, imarı ve ihaleleri takip etsinler. Yurt dışındaki okulları ziyaret eden siyasetçilere bakılsın" dedi...

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Uma Thurman’ın New York’ta 6 milyon dolar değerindeki evi!

Uma Thurman’ın evi de kendisi kadar güzel. Uma Thurman’ın hayallerini süsleyen New York’taki evini  evini satın almak isteyenlerin 6 milyon doları gözden çıkarması gerekiyor.

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine ipotek koyuldu!

FETÖ'nün Bosna Hersek'teki gayrimenkullerine borç nedeniyle ipotek koyuldu. Hesapları dondurulan FETÖ'nün taşınmazları satışa çıkarıldı. 

fetönün new yorktaki okul binası Haberi

fetönün new yorktaki okul binası

ABD'nin New York kentinde faaliyet gösteren Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait Amity School binası emlak şirketi aracılığıyla satışa çıkarıldı.


ABD'de devlete ait çok sayıda sözleşmeli okulu (charter) yöneten FETÖ, kendine ait özel okullardan birisi olan Amity School'un binasını satacak.


Cushman & Wakefield şirketi aracılığıyla satışa çıkarılan okul binasının ilanında binanın 2012 yılında yapıldığı ve yaklaşık 7 bin metre kare alana sahip olduğu görülüyor.


İlandaki fiyat bölümünde ise bina için belirlenen bir ücret olmadığı ve mülk sahibinin fiyat teklifi istediği belirtiliyor.


Okulun internet sitesindeki bilgilere göre, 1999 yılında kurulan okulda halen 256 öğrenci eğitim görüyor.


İlkokul öğrencileri için 9 bin 900 dolar okul ücreti isteniyor.


Edinilen bilgiye göre, mortgage yöntemiyle edinilen bina, okulda yeterli öğrenci olmaması ve Türkiye'den de eskisi gibi öğrenci gelmemesi nedeniyle ödeme güçlüğü...