03 / 05 / 2024

fetönün serveti

fetönün serveti

FETÖ’nün serveti ortaya çıktı. Örgütün elinde 62 bin 317 gayrimenkul tespit edildi, 4 bin 568’i devletin envanterine geçti. Himmet paralarıyla elde edilen servet bloke edilerek, terör örgütüne darbe vuruldu.

Trilyoner olmak için 10, yoksulluğun bitmesi için de 229 sene gerekli! 

Davos Dünya Ekonomik Forumu öncesi yayınlanan bir rapora göre dünyanın en zengin beş iş insanının serveti 3 senede yüzde 114 arttı. Ancak diğer taraftan 5 milyar insan yoksullaştı. İşte raporda ortaya çıkan o veriler...

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Amerikalıların serveti 2023'ün ilk çeyreğinde 148,8 trilyon dolara ulaştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hane halkının net serveti, bu senenin ilk çeyreğinde yüzde 2 arttı ve 148,8 trilyon dolara yükseldi.

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

''Doları olanın serveti mum gibi eriyecek'' diyen Necmettin Batırel'den bomba dolar açıklaması geldi!

Doların değer kaybedeceğini her konuşmasında dile getiren Ekonomist Necmettin Batırel, doları olanın servetinin mum gibi eriyeceğini söyledi. İşte bomba dolar açıklaması...

Serveti eriyor ama zirveden de vazgeçmiyor

Twitter'ı satın alması ve şirkette yarattığı çalışan kıyımıyla gündemin ilk sıralarında yer alan Elon Musk'ın serveti eriyor. Musk'ın servetinde bu yıl yaşanan gerileme ilk kez 100 milyar doları geçti. Milyarder iş insanı sert düşüşe rağmen 'dünyanın en zengin insanı' unvanını korudu.

9 milyar dolarlık seçim darbesi

Çin Devlet Başkanı Şi Şinping'in 3. dönem tekrara seçildiği büyük kongrenin ardından yaşanan toplu satışlarla birlikte Çin'in önde gelen iş adamlarının serveti 9 milyar doların üzerinde erime kaydetti.

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyohn 500 bin TL sermaye bedeli ile Fetın Huseyn tarafından kuruldu.

Dünyanın en zengin 10 insanının serveti 6 ayda 250 milyar dolar eridi! Elon Musk ve Jeff Bezos kayıpta zirvede!

ABD borsalarındaki sert kayıplar dev milyarderlerin servetlerini azalttı. Elon Musk ve Jeff Bezos’un da aralarında yer aldığı dünyanın en zengin 10 insanı, 2022'nin ilk yarısında 250 milyar dolarlık kayıp yaşadı...

Amerikalıların serveti rekor seviyeye ulaştı!

Merakla beklenen ve açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hanehalkı serveti, 2021 yılının son çeyreğinde 150,3 trilyon dolara ulaştı ve böylece tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

fetönün serveti Haberi

fetönün serveti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) halk tarafından püskürtülen darbe girişiminin ardından mal varlıklarının satışını engellemeye yönelik hükümetin yaptığı bloke çalışması, örgütün 'taşınmaz servetini' de ortaya çıkardı. Şu ana kadar örgütün elinde değeri milyarlarca lira ile ifade edilen 62 bin 317 adet gayrimenkul olduğu belirlendi. Örgütün taşınmazlarını kaçırmak için hamle yapmasını engelleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da yaptığı hummalı çalışma sonrası FETÖ'nün himmet paraları ile kurduğu servetini bir gecede bloke ederek örgüte ağır bir darbe vurdu. Aralarında yurt, okul, üniversite ve örgüt evi bulunan mülklerin 4 bin 548'i devletin envanterine geçirildi.


SATIŞLAR ENGELLENDİ

Dört bir koldan çalışan yetkililer, örgütün taşınmaz varlıklarını kısa sürede deşifre etti. Maliye Bakanlığı 6 bin 619, adli merciler ise 49 bin 228 taşınmazın örgüte ait olduğunu belirledi. FETÖ'nün bir...