13 / 05 / 2024

Fevzi Demirkol kimdir

Fevzi Demirkol kimdir

Haliliye'de yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesi'nin trafik ağını genişletecek yeni yolları açmaya devam edeceklerini belirtti.

Fevzi Bozer Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Bozer Kimdir? Fevzi Bozer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fevzi Bozer'in biyografisi...

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Haliliye'de gençlik ve kültür merkezi çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençlik ve kültür merkezi, kapalı yüzme havuzu, kadın yaşam merkezi ve yaşlı bakımevi inşaatlarını, merkez mahalle muhtarlarına tanıttı.

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

Şanlıurfa'da beton parke yapımında sona gelindi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesi’ne bağlı Gürcütepesi mevkisinde yapımında sona yaklaşılan kilitli beton parke yapım çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'deki 19 mahallede muhtar evleri hizmete açılıyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor. Başkan Fevzi Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan bu eserler, vatandaşların da kamu hizmetinden yararlanmalarında kolaylık sağlayacak.

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evinin inşaatı incelendi!

Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerde yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceliyor. Güçlü kırsal Mahallesi'nde yapımı süren çok amaçlı kültür evinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, tesisin kısa sürede hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Haliliye'deki 34 kırsal mahallede kültür merkezi inşaatları sürüyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 34 kırsal mahallede başlatılan çok amaçlı kültür evlerinin yapımları sürüyor. Çekçek kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden kültür evini yerinde inceleyen Fevzi Demirkol, çalışmaların ay sonunda tamamlanacağı müjdesini verdi

Şanlıurfa Haliliye'de park düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İmam Bakır Mahallesi'ndeki park düzenleme, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirkol, park düzenleme ve yol yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Şanlıurfa Haliliye'deki kırsal mahallelerde kültür evi yapılacak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçeye bağlı Yeşiltepe ve Boydere kırsal Mahallelerindeki çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Demirkol, kültür evlerinin temelinin kısa sürede atılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evi inşaat çalışmaları incelendi!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mamuca kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'deki kültür evinin inşaatı ne zaman bitecek?

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mamuca Kırsal Mahallesi’nde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Demirkol, temel atma törenini yaptıkları kültür evlerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade ett

Şanlıurfa Haliliye'de yollar yenileniyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fevzi Demirkol kimdir Haberi

Fevzi Demirkol kimdir

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesi'nin trafik ağını genişletecek yeni yolları açmaya devam edeceklerini belirtti.Sabah saatlerinde Devteşti Mahallesi'nde yeni açılacak olan yol hattında incelemelerde bulunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, açılan yeni yolların yapım çalışmalarını teknik ekibi ile birlikte inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toprak zeminde çalışmaların başladığı, dolguların yapıldığı alanlarda imar planına göre açılacak olan yeni yollar için iklim koşullarına göre yapılan planlamalar, iş makinelerinin yoğun çalışması ile yol yapım çalışmalarını inceledi tamamlanacak. 


Devteşti Mahallesi'nde açılan yeni yol hatları, tamamlanan alt yapı faaliyetleri ile birlikte ilk olarak stabilize olarak kullanıma açılacak. Yol ağı itibariyle Türkiye'nin en büyük ilk 10 ili...