28 / 04 / 2024

Haliliye'de gençlik ve kültür merkezi çalışmaları sürüyor!

Haliliye'de gençlik ve kültür merkezi çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençlik ve kültür merkezi, kapalı yüzme havuzu, kadın yaşam merkezi ve yaşlı bakımevi inşaatlarını, merkez mahalle muhtarlarına tanıttı.



Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençlik ve kültür merkezi, kapalı yüzme havuzu, kadın yaşam merkezi ve yaşlı bakımevi inşaatlarını, merkez mahalle muhtarlarına anlattı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre temel belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, Haliliye’ye eserler kazandıran Demirkol, ilçedeki ihtiyaçların tespitini yaparak, çözüm noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçeye yeni merkezler kazandıran Demirkol, inşaat çalışmaları devam eden tesislerin tanıtımı için Haliliye İlçesine bağlı merkez mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gençlik ve kültür merkezi hızla yükseliyor

Demirkol, Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Mehmet Selim Polatkan, Osman Uludağ ve mahalle muhtarlarıyla birlikte ilk olarak Osman Gazi Mahallesinde yapımı hızla yükselen Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatına geçti. 

10 bin metrekare kapalı alan üzerine içerisinde konferans salonu, kütüphane, fuaye alanı, atölyeler, çalışma sınıfları, kadın ve erkekler için ayrı ayrı yüzme havuzu ve fitness salonu yer alacak olan merkezdeki çalışmalarla ilgili mühendislerden bilgiler alan Başkan Demirkol ve muhtarlar, hummalı şekilde çalışmaları yürüten işçilerle de sohbet etti. 


Geri Dön