01 / 05 / 2024

Feyyaz Aysoy biyografi Feyyaz Aysoy özgeçmiş

Feyyaz Aysoy biyografi Feyyaz Aysoy özgeçmiş

Mimar Feyyaz Aysoy kimdir? Mimar Feyyaz Aysoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Feyyaz Aysoy, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Feyyaz Aysoy..

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Ülkü Feyyaz Taktak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ülkü Feyyaz Taktak Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Peki Ülkü Feyyaz Taktak Kaç yaşında? Ülkü Feyyaz Taktak  daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ülkü Feyyaz Taktak'ın eğitim hayatı nasıldı?

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Kemerdere İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kemerdere İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Feyyaz Yüzatlı ve Yusuf Şen ortaklığında kuruldu. 

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

Ebrr Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Ebrr Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Feyyaz Göktürk tarafından kuruldu.

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Çelik ve Nurullah Bingöl  tarafından kuruldu.

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir için kaçınılmaz kentsel dönüşüm uygulamalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, il İzmir'in kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getirdi.

Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin çekildiği yalı izleyenlerin ilgisini çekti. Peki Camdaki Kız nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde seferberlik ilan edilmeli! 

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur kentsel dönüşüm çalışmalarında mağduriyet yaşanmaması için önerilerde bulundu. 

İnşaat mühendislerinden kentsel dönüşüm için çağrı!

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Feyyaz Sungur, İzmir genelinde acil kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi. 

Eksto Proje Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eksto Proje Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Feyyaz Ünal ve Mesih Atlas Özalpman ortaklığında kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Feyyaz Aysoy biyografi Feyyaz Aysoy özgeçmiş Haberi

Feyyaz Aysoy biyografi Feyyaz Aysoy özgeçmiş

Feyyaz Aysoy kimdir?

Feyyaz Aysoy, 1959 yılında Ankara'da doğan Feyyaz Aysoy İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra A.D.M.M.A. Mimarlık Fakültesinden Mimar olarak 1980 yılında mezun olmuştur. 


Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Yapı Bilimleri Bölümünde "Strüktürel Sistemler" üzerine master eğitimini 1985 yılında tamamlamıştır. 


Profesyonel meslek yaşamının ilk 3 yılında Gazi Üniversitesinde Öğretim elemanı olarak çalışmalarından sonra çeşitli firmalarda ve kendi ortak olduğu şirketlerde projeci ve proje yöneticisi olarak Türkiye ve yurt dışında çalışmalarını sürdürmüştür.

Halen de meslek yaşamına projeci olarak devam etmektedir. 


Mimari projeci olarak özellikle büyük boyutlu kompleks yapılar, Turizm yapıları, Alışveriş merkezleri, Spor yapıları, Ulaşım yapıları, Sağlık yapıları ve çelik taşıyıcı sistemli yapılar üzerinde...