05 / 07 / 2024

feyyaz tuncel kimdir

feyyaz tuncel kimdir

Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, "Kaptan Demir Çelik AŞ ile Beşiktaş İnşaat AŞ cari hesapları arasında, hesap mutabakatları yapılmış ve hesapların mutabık olduğunu konusuna varılmıştır" ifadesini kullandı.

Ülkü Feyyaz Taktak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ülkü Feyyaz Taktak Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Peki Ülkü Feyyaz Taktak Kaç yaşında? Ülkü Feyyaz Taktak  daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ülkü Feyyaz Taktak'ın eğitim hayatı nasıldı?

Vodafone Arena için 7 şirketten toplam 24.5 milyon kilo demir alındı!

Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, "Kaptan Demir Çelik AŞ ile Beşiktaş İnşaat AŞ cari hesapları arasında, hesap mutabakatları yapılmış ve hesapların mutabık olduğunu konusuna varılmıştır" ifadesini kullandı.

Feyyaz Aysoy kimdir?

Mimar Feyyaz Aysoy kimdir? Mimar Feyyaz Aysoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Feyyaz Aysoy, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Feyyaz Aysoy..

Feyyaz Berker kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Feyyaz Berker kimdir? Feyyaz Berker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Feyyaz Berker'in biyografisi ve Tekfen Holding..

Ruhi Tuncel kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Arnavutköy Belediye Başkan adayı olan Ruhi Tuncel kimdir?

Hüdaverdi Dursun kimdir?

Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun kimdir? Hüdaverdi Dursun inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Seha Yapı'da mimar olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, ne zaman Genel Müdür oldu?

Yunus Ergüz kimdir?

Ertaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Yunus Ergüz kimdir? Yunus Ergüz inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? İşte Yunus Ergüz'ün biyografisi...

Mehmet Üstün kimdir?

Arkadaşı Selim Başdemir ile birlikte 2008 yılında Kavi Yapı’yı kuran Mehmet Üstün kimdir? Mehmet Üstün inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Mehmeh Üstün'e dair merak ettikleriniz...

Esat Demir kimdir?

Demirland İnşaat’ın sahibi olan Esat Demir kimdir? Demirland İnşaat ne zaman ve nasıl kuruldu? İşte Esat Demir ve Demirland İnşaat'a dair merak ettikleriniz bu haberde...

İlham İnan Dündar kimdir?

Torunlar GYO AVM yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar kimdir? İşte 2001 yılında 12 saatte 12 bin 972 kişiyle tokalaşarak ilginç rekorun sahibi olan İlham İnan Dündar...

Remzi Aydın kimdir?

Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi, inşaattan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Remzi Aydın kimdir? Remzi Aydın, ne zamandan beri Torunlar Şirketler Grubu’nda çalışıyor? Remzi Aydın'ın biyografisi...

Vedat Demiröz kimdir?

Emlak Konut GYO Eski Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Demiröz kimdir? Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz iş hayatında hangi görevlerde bulundu? İşte Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'ün biyografisi...

İbrahim Okka kimdir?

Okkalar İnşaat yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka kimdir? İbrahim Okka, Okkalar İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İbrahim Okka, ne zamandır inşaat sektörü içinde? İşte İbrahim Okka'nın biyografisi...

feyyaz tuncel kimdir Haberi

feyyaz tuncel kimdir

Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün borcunun 1 milyar 214 milyon 149 bin 589 lira olduğunu açıkladı. 


Beşiktaş Kulübünün, yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da gerçekleştirilen pan kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Tuncel, siyah-beyazlı kulübün hesaplarının 31 Aralık 2015, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ise 30 Kasım 2015 itibarıyla baz alındığını, toplam borcun 1 milyar 214 milyon 149 bin 589 lira olduğunu dile getirdi.


Tuncel, derneğin borcunun 491 milyon 873 bin 277, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ise 722 milyon 276 bin 312 lira olduğunu kaydetti. 


Siyah-beyazlı kulübün toplam borç içinde net 95 milyon 138 bin 395 lira nakit çıkışı gerektirmeyen yükümlülüğünün bulunduğu aktaran Tuncel, kulübün halka açık şirketinin öz kaynaklarının ise negatif olduğunu vurguladı. 


Tuncel, kulüp...