15 / 05 / 2024

Feyyaz Ünal kim

Feyyaz Ünal kim

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Ege Bölgesinde kentsel dönüşümün gayrimenkul ve inşaat sektörünün gelişimi için hayati bir önem taşıdığını belirtti.

Eksto Proje Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eksto Proje Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Feyyaz Ünal ve Mesih Atlas Özalpman ortaklığında kuruldu.

Çimento ihracatında dünya 1'inciliğine oynuyoruz!

Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Türk çimento sektörünün ihracat miktarının önümüzdeki yıl önemli ölçüde artacağını söyledi.

Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor!

Çimento, enerji ve limancılık alanlarında faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor. Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Söke'de devreye aldıkları yeni fabrikayla kârlılıkta da yükselişe geçeceklerini söylüyor.

Kentsel dönüşümle şehirlerimizi güzelleştirebiliriz!

Feyyaz Ünal, EBSO Şubat ayı olağan meclis toplantısında gerçekleştirdiği sunumda kentsel dönüşümün önemine ve işleyişte dikkat edilmesi gereken konulara değinirken Türkiye’de ve İzmir’de kentsel dönüşümün geldiği noktaya dikkat çekti.

Batı Anadolu Grubu 130 milyon euroluk fabrika inşa ediyor!

Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal," 2016'da grubun tarihindeki en büyük yatırıma başladık. 130 milyon Euro yatırımla Batısöke fabrikasının yanında sıfırdan 1,6 milyon klinker kapasiteli bir fabrika kuruyoruz" dedi.

Ege Bölgesi'nde dönüşüm hayati önem taşıyor!

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Ege Bölgesinde kentsel dönüşümün gayrimenkul ve inşaat sektörünün gelişimi için hayati bir önem taşıdığını belirtti.

Feyyaz Ünal: yüzde 35-40 oranındaki zam gerçek değil!

Izmır'de insaat firmaları ve çimento firmaları arasında gerilime neden olan fiyat artısı konusunda çimentocular ilk kez konustu. Batıçim'in Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, zam tartısmasında elestirileri rakamlarla açıkladı.

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Apartman risk analizini kim yapar?

Var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin riske dönüşmesine yol açan faktörlerin ortadan kaldırılmasına yönelik olarak apartman risk analizini kim yapar? İşte yanıtı...

Değer artış vergisini kim öder?

Değer artış vergisi, gayrimenkullerin elden çıkarılmasında doğan vergisel sorumluluklar arasında yer alıyor. Peki, değer artış vergisini kim öder? İşte değer artış vergisi yükümlüleri bu haberde...

Yapı denetim borcunu kim öder?

Arsalarını müteahhite vererek konut sahibi olan kat maliklerinin karşılaştıkları sorunlar arasında "yapı denetim borcu" yer alıyor. Peki, yapı denetim borcunu kim öder? Yapı denetim borcunu kat maliki öder mi?

Riskli alanı kim belirler?

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında tespit edilen riskli alan ile ilgili olarak en çok merak edilen hususlar arasında "Riskli alanı kim belirler?" sorusu karşımıza çıkıyor. İşte sorular ve yanıtları...

Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler?

Riskli bina tespitine itiraz edebilir mi? Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler? İtiraz sonucunda binanın riskli olmadığına karar verilmesi halinde tapuya konulan şerh kaldırılır mı?

Feyyaz Ünal kim Haberi

Feyyaz Ünal kim

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Ege Bölgesinde kentsel dönüşümün gayrimenkul ve inşaat sektörünün gelişimi için hayati bir önem taşıdığını belirtti. Batı Anadolu Çimento Sanayii olarak temelleri atılan ve bu sene 50. yılını kutlayan grup adına konuşan Ünal Mayıs ayı TÜİK sonuçlarını değerlendirdi: Ege Bölgesinde yatırım ihtiyacına dikkat çekerek belediyelere kentsel dönüşüm alanında cazibe artırıcı unsurlar geliştirmeleri yönünde çağrıda bulundu. 


ÖNEMLİ BİR İVME 


Feyyaz Ünal, Mayıs ayı TÜİK raporunda, ekonomik güven endeksinin bir önceki aya göre yüzde 12 oranında artmış olmasına karşın inşaat sektörü endeksindeki düşüşe dikkat çekti. Devlet ve özel sektör yatırımlarının yanı sıra, kentsel dönüşüm projelerinin artmasıyla birlikte, başta İzmir olmak üzere tüm Ege Bölgesi genelinde inşaat sektörünün önemli bir ivme kazanacağına...