29 / 04 / 2024

feyzi bingöl malatya depremi açıklaması 2020

feyzi bingöl malatya depremi açıklaması 2020

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Feyzi Bingöl'den yeni deprem açıklaması!

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremi önceden tahmin eden ve uyarı yapan Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Feyzi Bingöl, Sözcü Gazetesi’ne konuştu.

Bingöl’de 4 bin 817 daireye yapı ruhsatı izni verildi!

TÜİK yapı ruhsatı verilen daire istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, geçen yıl Malatya’da 9 bin 119, Bingöl’de 4 bin 817 Elazığ’da 4 bin 962 ve Tunceli’de Bin 258 daireye yapı ruhsatı verildi.

Malatya-Elazığ-Bingöl çevre düzeni planı onayı imza töreni yarın!

Malatya, Elazığ, Bingöl Belediye Başkanlarının da katılımıyla Malatya-Elazığ-Bingöl 1/100.00 ölçekli çevre düzeni planı onayı imza töreni gerçekleşecek. Tören yarın saat 14:00'da yapılacak.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi 16 Ekim 2015. Kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede yüzde 15 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru işlemleri!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor. Toplamda 154 adet dairenin satışa sunulduğu projede fiyatlar 140 bin 766 TL'den başlıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade imkanı sunan projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

2015 TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi!

2015 TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toplamda 154 adet dairenin satışa çıkacağı projede 17 bin 13 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları 5 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü 16 Ekim 2015. Dairelerin 140 bin 766 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap'ta 733,15 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 154 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri!

Kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri...

feyzi bingöl malatya depremi açıklaması 2020 Haberi

feyzi bingöl malatya depremi açıklaması 2020

Malatya Pütürge’de bugün 5,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. AFAD, depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiğini açıkladı. Deprem çevre şehirlerden de hissedildi.

“ELAZIP DEPREMİ BÖLGEDEKİ ENERJİYİ ARTTIRDI”

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; bölgede korku yaşanmasına sebep olan depremden sonra Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulundu. Malatya Pötürge ile Kahramanmaraş bölgesi arasındaki alanda 6'nın üzerinde deprem beklediklerini belirtti.

Bunun için bir zaman veremediklerine dikkat çeken Prof. Dr. Bingöl, şöyle konuştu:

-24 Ocak'ta 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Bu deprem Sivrice merkezli olmuştu o zaman şunu söylemiştik; bundan sonra meydana gelecek büyük depremler artık Sivrice civarında değil daha güneybatı ya da daha batı da meydana gelecek.

- Bu depremlerde Malatya ile Kahramanmaraş arasında olacak. Nedeni ise Elazığ'da meydana gelen deprem o bölgedeki enerjiyi...