10 / 05 / 2024

feza gazetecilik

feza gazetecilik

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık, İstanbul Esenyurt'ta yer alan arsasını 50 milyon TL'ye Feza Gazetecilik'e sattı...

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahöet Akdemir tarafından kuruldu.

Kaf Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Feza Duman tarafından kuruldu.

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Dilsoy Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilsoy Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feza Arslan tarafından kuruldu.

İhlas Gazetecilik, Avcılar'dan 105.1 milyon TL'ye 3 arsa satın aldı!

İhlas Gazetecilik, İstanbul'un Avcılar ilçesi Firuzköy Mahallesi'nden yatırım amaçlı 3 arsa satın aldı. İhlas Gazetecilik, arsalar için toplam 105 milyon 78 bin 266 TL ödedi.

İhlas Gayrimenkul, İhlas Gazetecilik'ten 19.2 milyon adet pay aldı!

İhlas Gayrimenkul tarafından, İhlas Gazetecilik A.Ş.'nin (IHGZT) paylarından 19 milyon 222 bin adet alım işlemi gerçekleştirildi. 

İhlas Gayrimenkul, İhlas Gazetecilik'ten 26.1 milyon adet pay aldı!

İhlas Gayrimenkul tarafından, İhlas Gazetecilik A.Ş. (İHGZT) paylarından 26 milyon 138 bin 265 adet alım işlemi gerçekleştirildi. 

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar!

Ödüllü ofis ve konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, evlerden çalışılan bu günlerde verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Koronavirüse karşı mimari önlemler!

Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Feza Ökten Koca, koronavirüsle mücadele ettiğimiz bugünlerde yaşam alanlarımızı bazı mimari önlemlerle daha hijyenik ve sağlıklı bir hale getirmenin yollarını anlattı.

Feza Proje'den yurt dışı atağı!

Feza Proje, ‘Anahtar teslim’ tasarımları ile yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile şirketin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Elips Tasarım Mimarlık’tan fonksiyonel sosyal merkez!

Yüksek Mimar Feza Ökten Koca tarafından kurulan Elips Tasarım Mimarlık'ın yeniden tasarladığı BJK Nevzat Demir Tesisi, futbolcuların antrenman ve tedavi amacı için kullanacakları sosyal merkez olarak kurgulandı.

feza gazetecilik Haberi

feza gazetecilik

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık, İstanbul Esenyurt'ta yer alan 68.585,78 metrekarelik gayrimenkulü satıyor. Toplam bedeli 50 milyon lira olarak belirlenen gayrimenkulü Satış bedelinin 25.000.000,-TL'si tapu devir tarihinde; bakiye 25.000.000,-TL'si ise gerekli ipotek ve teminatlar alınmak suretiyle, tapu devir tarihinden itibaren 60 gün içerisinde nakit olarak ödenecek.Firma gayrimenkulü Feza Gazetecilik'e satıyor.



Görüntülemek için