29 / 04 / 2024

feza proje yurt dışı tasarımları

feza proje yurt dışı tasarımları

Feza Proje, ‘Anahtar teslim’ tasarımları ile yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile şirketin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Türk müteahhitler, yurt dışında 13 milyar dolarlık iş üstlendi

Bu yılın ocak-eylül döneminde Türk müteahhitlik sektörünün yurt dışında üstlendiği proje miktarı ortalama 13 milyar dolar oldu.

Türk müteahhitlerin ilk 9 ayda yurt dışında üstlendiği proje tutarı 13 milyar dolara dayandı!

Türk müteahhitlik sektörünün ocak-eylül döneminde yurt dışında üstlendiği projelerin bedelleri 13 milyar dolar seviyesine yaklaştı. İşte detaylar...

Türk müteahhitler yurt dışında 5 ayda tam 6,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türk müteahhitlik sektörünün ocak-mayıs 2023 döneminde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 6,5 milyar dolar şeklinde oldu.

Türk müteahhitler yurt dışında 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ticaret Bakanlığı verilerine göre Türk müteahhitlik sektörü  yılın ilk çeyreğinde yurt dışında toplamda 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi. 

Müteahhitler 2023'ün ilk 2 ayında yurt dışından 2 milyar dolarlık iş aldı!

Türk yurt dışı müteahhitlik sektörünün, 2023 yılının ilk 2 aylık döneminde üstlendiği proje tutarı yaklaşık 2 milyar dolara ulaştı. İşte detaylar...

Yurt dışı müteahhitlik sektörü 11 ayda yaklaşık 10 milyar dolarlık iş üstlendi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yurt dışı müteahhitlik sektörünün 2022 yılının ilk 11 aylık döneminde üstlendiği proje tutarı yaklaşık olarak 10 milyar dolar şeklinde oldu.

Eties Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eties Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yurt tarafından kuruldu.

Bakan Muş: Yurt Dışı Müteahhitlik Sektörü 2023'te 500 milyar dolarlık proje bedeline ulaşacak!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş , yurt dışı müteahhitlik sektörünün senelik proje tutarının 30 milyar dolar seviyelerini geçeceğini öngördüklerini belirtti. Muş bu oranın 2023'te daha da artacağını kaydetti.

Yurt dışı müteahhitlik sektöründen 7 ayda yaklaşık 6 milyar dolarlık iş!

Türk yurt dışı müteahhitlik sektörü, 2022'nin 7 aylık döneminde yaklaşık 6 milyar dolarlık proje üstlendi. 1972'den bu yılın temmuz ayı sonuna kadar 11 bin 293 projeye imza atıldı.

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Emel Yurtöğren tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler 2022'ye yurt dışında 214,4 milyon dolarlık iş üstlenerek başladı!

Türk müteahhitler 2022 yılının Ocak ayında yurt dışında toplamda 10 proje üstlendi. İşte Türk müteahhitlerin hayata geçirdiği projelerin toplam tutarı...

feza proje yurt dışı tasarımları Haberi

feza proje yurt dışı tasarımları

Feza Proje, iddialı projeleri ile daha fazla yurt dışı işlerine imza atmak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut, "Çok sayıda projede yer almaya çalışıyor ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye önem gösteriyoruz" dedi.

Fortune Türkiye Dergisi’nin bu ayki sayısında, Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile bir araya gelerek gelecek planları hakkında söyleşi yaptı. İşte o söyleşi...

Kamu Projeleri, sağlık, yurtiçi-yurtdışı ofis gibi büyük ölçekli projelere kendine özgü tasarımlan ile anahtar teslimi tasarım sunan Feza Proje, yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. İç mimarlık ve grafik tasarımın ayrılmaz bir ikili olarak benimseyen ve bu yönde hizmet veren Feza Proje'nin hedefinde, yerel markalara kurumsal kimlik kazandırarak ulusal ve global pazarda rekabet edecek bir yüz tasarlamak var.

Şirketin...