04 / 05 / 2024

FGİ İnşaat Ali İhsan Güneş

FGİ İnşaat Ali İhsan Güneş

FGİ İnşaat Genel Koordinatörü Ali İhsan Güneş, 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip tesisin hizmete girmesi ile birlikte yüzde 25 büyüme hedeflediklerini açıkladı

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Apaydın tarafından kuruldu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından açıldı.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

FGİ İnşaat Ali İhsan Güneş Haberi

FGİ İnşaat Ali İhsan Güneş

Endüstriyel kapılar ve yükleme sistemleri konusundaki üretim kapasitesini yeni tesislerinin hizmete girmesi ile artıracaklarını vurgulayan FGİ İnşaat Genel Koordinatörü Ali İhsan Güneş, 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip tesisin hizmete girmesi ile birlikte yüzde 25 büyüme hedeflediklerini kaydetti.


Otomatik kapı merkezi, otomatik kapı konusunda danışmanlık, projelendirme, uygulama ve servis hizmetleri sunan FGİ, inşaatını tamamlamak üzere olduğu yeni tesisinde ileri teknoloji ile üretim yapacak.


Sakarya’daki tesisinde Alman Novoferm ve aynı zamanda GfA Elektromaten Türkiye mümessilliği ile sektörde yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle Türkiye endüstriyel kapı sektörünün önemli firmaları arasında yer alan FGİ, yeni tesisini bu yılın sonunda hizmete açmaya hazırlanıyor. Endüstriyel kapıların tüm çeşitleri ile hizmet veren firma, bu tesisin hizmete girmesi ile birlikte yüzde 25 büyüme hedefliyor.


14 yıldan bu...