04 / 05 / 2024

fi yaka nerede

fi yaka nerede

Fi-Yaka’nın Kırıkkale daire sahipleri, haklarını aramak için dernek kurdu. Mağdurlar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na dilekçe yazdı.

Hoover 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 19 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyipte bütçesi yeterli olmayanlar, Hoover Hoce 4T618EX 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor?  Peki Hoover buzdolabı bu sitede ne kadara satılıyor?

Hoover 12 Programlı Bulaşık Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi arayışında olanlar, Hoover HF 6C2S0FS-17 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı  Bulaşık Makinesi'nin en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

 Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Ruhsat aşamasında olan projenin satış ofisi kuruldu. Peki Dört Yaka Esenler nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Folkart Yaka Evleri nerede?

130 konut ve 13 ticari üniteden meydana gelen Folkart Yaka Evleri projesinde lansmana özel fiyatlar ile ödemeler yapılabiliyor. Peki, Folkart Yaka Evleri nerede?

Fi Yaka Kırıkkale mağdurlarına çözüm sözü!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bölgede inşa edilen Fi Yaka Konutları'nın hak sahipleri ile bir araya geldi. Can, evini teslim alamayan vatandaşlara çözüm sözü verdi.

Fi Yaka Kırıkkale mağdurları TMSF'ye başvurdu!

Fi-Yaka’nın Kırıkkale daire sahipleri, haklarını aramak için dernek kurdu. Mağdurlar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na dilekçe yazdı.

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir?

200 milyon dolarlık yatırım hacmine sahip Mavibahçe AVM’de 200'den fazla mağaza, 47 restoran yer alıyor. Peki Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir? İzmir Mavibahçe AVM nerede?

Trabzon Uğurlu-Karşıyaka yolunun ihalesi tamamlandı!

Trabzon’da keşfi dolan Uğurlu-Karşıyaka yolu için yapılan ilave ikmal ihalesi sonuçlandı. İhaleyi kazanan yapımcı firmaya yer teslimi yapılırken, projeye yeni köprülü kavşak ve imalatlar eklendi.

Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

7 blok şeklinde yükselen Siesta Oxygen Evleri Soyak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 2015 yılı Aralık ayından teslim edilecek. Peki Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

fi yaka nerede Haberi

fi yaka nerede

Geçmiş yıllarda Kırıkkale’de çok sayıda konutun temelini atan ve hak sahiplerine evleri teslim edemeyen Fi-Yaka’nın Kırıkkale daire sahipleri, haklarını aramak için dernek kurdu. Başkan Kamil Köse, yaşadıkları sorunlardan dolayı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na dilekçe yazdı.


HALA TESLİM EDİLMEDİ


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na (TMSF) dilekçe yazan Fi-Yaka Kırıkkale Daire Sahipleri Dayanışma Derneği Başkanı Kamil Köse, yazdığı dilekçede “Bizler tarafınızdan el konulan Fİ-YAPI şirketi projelerinden olan Fİ-YAKA Kırıkkale konut projesinden ev alan mağdur vatandaşlarız. 2011 yılında bin bir umutla proje üzerinden satın aldığımız ve şirket ile yaptığımız sözleşme gereği 2014 de teslim edilmesi gereken konutlarımız 2017 yılına girdiğimiz şu günlerde halen teslim edilmemiştir” dedi.


YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN


“Bu nedenle haklarımızı hukuki yollardan arayabilmek için 1 bin 80 daire sahibi adına Fİ-YAKA Kırıkkale Daire...