02 / 05 / 2024

FİBA Commercial Property Management

FİBA Commercial Property Management

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

FİBA CP global iş ortaklıklarıyla büyüyecek!

Türkiye ve dünyada birçok gayrimenkul projesine imza atan FİBA Commercial Properties, son bir ayda da yerel ve global işbirlikleri yapmayı sürdürüyor.

FİBA Grubu'ndan koronavirüsle mücadeleye 12 milyon liralık destek!

FİBA Grubu, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmalar kapsamında 12 milyon TL'lik destek verdi.

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Fiba CPM, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek!

FİBA Grubu şirketi olan ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Property Management şirketi, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek.

Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti!

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti....

FİBA CP, AVM yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Geçen sene başında İnegöl AVM’yi satın alarak bölgeye yönelik önemli bir yatırım yapan FİBA Grubu iştiraki FİBA Commercial Properties’in (FİBA CP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, İnegöl CEO Zirvesi’ne katılım gösterdi. 

FİBA Holding basın toplantısı 29 Kasım'da!

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

Isparta Senirlikent'e 1 milyonluk apart projesi geliyor!

Isparta Senirlikentliler dev proje için gün sayıyor. Yükseliş Vakfı'nın kongresinde konuşan Vakıf Başkanı Ziya Örmeci, yaklaşık 1 milyon lira bedelli apart projesinin başlayacağını belirtti.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru!

Toplamda 4 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlayacak.

Rusya Credit Europe Bank satılmayacak!

FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin'in bankası Credit Europe Bank'ın kesinlikle satılmayacağı Rusya Merkez Bankası'na bildirildi.

FİBA Commercial Property Management Haberi

FİBA Commercial Property Management

Ticari gayrimenkul alanında 20 yılı aşkın süredir yurt içi ve yurt dışı projeleriyle faaliyetlerini sürdüren Fiba Commercial Properties’in (Fiba CP) elde ettiği sektör tecrübesinin bir yansıması olarak, 2018 yılı son çeyreğinde kurulan FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’deki ilk projesi Gebze Center AVM oldu.

Gebze Center AVM’nin tüm yönetim fonksiyonlarını devralan Fiba CPM, bundan sonraki süreçte kiracı, müşteri ve yatırımcı taleplerini en verimli koşullarda bir araya getirmek için çalışacak.

Fiba CPM ile alışveriş merkezlerinde ileri standartlar oluşturarak kiracılar için ideal ortamı sunmayı ve ciro artışına da katkıda bulunmayı hedeflediklerini aktaran Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, “Hali hazırda Türkiye’de ve global arenada AVM yönetimi yapıyoruz. Bu tecrübelerin sektör paydaşlarımıza değer katacağını fark ettik. Bu değeri...