04 / 05 / 2024

Fiba CP romanya

Fiba CP romanya

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Türkiye’den Romanya’ya doğal gaz ihracatı!

Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke anlaşmaya vardı. Açıklama, BOTAŞ tarafından yapıldı.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Zabun ve Pınar Karsız ortaklığında kuruldu.

Yuki elektrikli CP-3 Shansu ne kadar, kaç TL? 

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi bulunan Yuki Motor markasının CP-3 Shansu modelinin yeni fiyatı belli oldu. Peki, CP-3 Shansu'nun fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yuki elektrikli CP-3 Shansu ne kadar, kaç TL? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi olan Yuki Motor markasının CP-3 Shansu modelinin yeni fiyatı yayımlandı. Peki, CP-3 Shansu fiyatı ne kadar, kaç TL? Yuki CP-3 Shansu elektrikli aracın özellikleri neler? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Yuki elektrikli 3 tekerlekli CP-3 SHANSU'da indirim fırsatı! Yuki Shansu ne kadar? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi bulunan Yuki Motor markasının CP-3 Shansu modelinin yeni fiyatı açıklandı. Peki, CP-3 Shansu Ağustos fiyatı ne kadar? Yuki CP-3 Shansu tekerli elektrikli aracın özellikleri neler? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Yuki elektrikli 3 tekerlekli CP-3 SHANSU fiyatı kaç TL? Yuki Shansu ne kadar? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi bulunan Yuki Motor markasının CP-3 SHANSU modelinin yeni fiyatı açıklandı. Peki, CP-3 SHANSU Ağustos fiyatı ne kadar? Yuki  CP-3 SHANSU tekerli elektrikli aracın özellikleri neler? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Fiba CP romanya Haberi

Fiba CP romanya

STAR MALL AVM, Kuzeydoğu Çin’de 10 milyon nüfuslu Liaoning eyaletinin başkenti ve en büyük ekonomiye sahip şehri olan Shenyang’da konumlanıyor. Toplam 115 bin metrekare brüt kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinin, peyzaj tasarımı, cam konstrüksiyonlarla geleneksel ve modern mimariyi birleştirmiş. Fiba Holding’in Çin’in kuzeydoğusundaki Shenyang kentinde inşa ettiği Star Mall AVM; 300 milyon dolarlık bir yatırım. 

Fortune Turkey Dergisi'nin haberine göre; AVM, Çin’deki en büyük Türk projesi ve bu ülkede açılan ilk Türk AVM’si unvanına sahip aynı zamanda. Pek çok Türk markasının Çin’de “flagship store” (öncü mağaza) olmasını sağlayan Fiba CP, dört ülkede gerçekleştirdiği alışveriş merkezi, ofis binası ve rezidans kompleksi yatırımlarıyla ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren şirketi Fiba Commercial Properties (Fiba CP) ile büyüyor.

Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova’da ticari gayrimenkul...