18 / 05 / 2024

FİBA Holding basın lansmanı

FİBA Holding basın lansmanı

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor.

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün! Başvuruları sakın kaçırmayın!

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün... Başvuruları sakın kaçırmayın... İşte o proje ile ilgili detaylar...

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapıyor! Mülakat yok! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapacağını açıkladı. Ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda başvuru tarihi ve gerekli evraklar belli oldu. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın.

EÜAŞ 163 personel alımında kontenjanlar belli oldu! Başvurular az önce başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Elektrik üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) personel alımı yapacağını geçtğimiz günlerde açılalmıştı. Başvuru tarihi ve kontenjam listesi belli oldu. Başvurular az önce başladı. Fırsatı kaçırmayın! İşte EÜAŞ başvuru detayları...

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KPSS'siz memur alımı yapılacak! O kurum az önce açıkladı! Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi memur alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Kpss'siz memur alımı ilanları ise en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte o kurum KPSS'siz memur alımı yapacak. Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KPSS'den 60 puan alanlar hemen baksın! 539 sözleşmeli personel alımı başladı! En az lise mezunu! Fırsatı kaçırmayın

Milyonlarca kişi son dakika memur alımı ve sözleşmeli personel alımı ilanlarını araştırıyor. KPSS'den 60 puan alanlar hemen baksın! 539 sözleşmeli personel alımı başladı! En az lise mezunu! Fırsatı kaçırmayın.

İŞKUR duyurdu! Şehir Hastaneleri 916 personel alacak! Aranan şartlar belli oldu! Bu fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden Şehir hastanelerine deneyimli deneyimsiz toplam 916 personel alımının yapılacağını açıklandı. Aranan şartlar belli oldu! Bu fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun! İşte detaylar...

O ilde 47 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! 

Niğde ili Konaklı Belediyesi, Niğde ili, Konaklı ilçesinde yer alan 10 adet arsayı 47 bin 771 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Arsa almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! 

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı yarın başlıyor! Hemen peş peşe duyurulan şartlara bakın! Fırsatı kaçırmayın!

OGM tarafından yapılacak sözleşmeli memur alımı detayları merak ediliyor. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı yarın başlıyor! Hemen peş peşe duyurulan şartlara bakın! Fırsatı kaçırmayın!

Çılgın düğün fırsatı başladı! Altın düğün setleri 9 bin TL'den başlıyor! Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar için güzel haber Atasay'dan geldi. Çılgın düğün fırsatı resmen başladı. Altın set fiyatları sadece 9 bin TL'den başlıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatı kaç lira? İşte Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! Başvurana anında 750 TL! Şimdi bakın, fırsatı kaçırmayın!

Ziraat Bankası tarafından çok konuşulacak bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın ayrıntıları müşteriler ile paylaşıldı. Şimdi başvurana anında 750 TL! Hemen bakın, fırsatı kaçırmayın!

FİBA Holding basın lansmanı Haberi

FİBA Holding basın lansmanı

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor.


Şu anda Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova’da; dokuz AVM, dört ofis binası, dört rezidans ve iki sinema kompleksi ile operasyonlarını yürüten marka; Çin’de Star Mall, Romanya’da; Plaza Romania, Bucuresti Mall, Plaza Romania Ofis, Anchor Plaza Ofis, Metropol Ofis, Incity Rezidans, Select Rezidans, Pallady Rezidans, Movieplex Sinemaları ve Moldova’da; Shopping Malldova yatırımları ile varlık gösteriyor.

Türkiye’de ise İnegöl AVM, M1 Adana AVM, M1 Gaziantep AVM, M1 Konya AVM, M1 Kartal AVM / İstanbul Kartal Rezidans, Ofishane / İstanbul ve Sinepark / Gaziantep ile çalışmalarına devam ediyor.

Toplamda; 900’ü aşkın marka ve mağazaya, 550 bin m2 kiralanabilir alan ile hizmet veren FİBA CP, yurt...