28 / 04 / 2024

Fiba-Metro Properties M1 Kartal projesi

Fiba-Metro Properties M1 Kartal projesi

Fiba ve Metro Properties, M1 Merkez Kartal AVM'yi yıkıp, yerine konut projesi inşa edecek. 2 blok olarak tasarlanan M1 Kartal konut projesi 377 adet daireden oluşuyor. Yıkılan AVM'nin yerine yapılacak projede ise 1 metrekare bile ticari alan yok...

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

FİBA CP, AVM'lerini yeniliyor!

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Fiba Commercial Properties'e büyük ödül!

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışındaki projeleriyle de adından söz ettiren Fiba Commercial Properties, Avrupa’da kazandığı ödüllere bir yenisi daha ekledi.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Fiba Commercial Properties'in yatırımları devam edecek!

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM yatırımı sonrası ilk tanışma toplantısını düzenledi. Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman, “Türkiye’nin farklı bölgelerinde yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Fiba Commercial Properties'ın tanışma toplantısı 28 Şubat'ta!

Fiba Commercial Properties, projelerinin verimliliğini ve performansını artıracak. Fiba tanışma toplantısı gerçekleştirecek. Toplantı 28 Şubat 2017'de düzenlenecek.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi satın aldı!

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi Ocak 2017 tarihinde satın almasıyla portföyünde bulunan Alışveriş Merkezi sayısını 9’a yükseltti.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi

Halkalı Kirazlı metro hattı 18 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Halkalı Kirazlı metro hattı, aktif olarak kullanılan M1B Aksaray-Otogar-Kirazlı hattının da bir uzantısı olacak. Yeni hat doğu-batı doğrultusunda konumlandırılıyor ve M1 metro hattı ile Marmaray bağlantısı sağlanıyor.

Fiba-Metro Properties M1 Kartal projesi Haberi

Fiba-Metro Properties M1 Kartal projesi


FİBA Alışveriş Merkezleri Geliştirme İnşaat ve Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kartal Soğanlık'ta yer alan M1 Merkez Kartal AVM'yi yıkıp, yerine 377 konutluk bir proje inşa edecek. Ticari ünitelere yer verilmeyen projede ekmek alacak bir dükkan bile yok.


37 bin 768 metrekare arazi üzerinde yükselecek olan M1 Kartal projesi suit ve apartman bloğu olmak üzere 2 blok olarak tasarlandı. Projede apartman bloğu 35 kat + teras katı ve altta 3 kat bodrum, suit bloğu 16 kat+teras katı ve altta 3 kat bodrum olarak inşa edilecek.


M1 Kartal konut projesinde 102 adet 1+1 daire, 68 adet 1,5+1 daire, 71 adet 2+1 daire, 86 adet 3+1 daire, 50 adet 4+1 daire tipi bulunuyor. Konutların toplam taban alanı 1.802 metrekare.


Kapalı inşaat alanı 74...