17 / 05 / 2024

Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir

Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG) 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

Mülklerin kira gelirini ve getirisini yükselten fon FRG borsada!

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG) 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

Re-Pie'nin Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Özalp oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-Pie, Kubilay Özalp'i genel müdür yardımcısı olarak atadı.

Kubilay Özalp, Re-Pie'nin Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Büyüme hedefleri doğrultusunda yapılanmasına devam eden Re-Pie'nin yeni Genel Müdür Yardımcısı Kubilay Özalp oldu.

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.

Re-pie Gayrimenkul, Katarlı ortakla kira ödeyen fon kurdu!

Qinvest Portföy Yönetimi, Türkiye’nin gayrimenkul yatırım fonu yönetim şirketlerinden Re-pie ile beraber gayrimenkul yatırım fonu kurdu...

Re-pie Avrasya Fonu için gong çaldı!

Gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie, fonlarından Avrasya Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu için Borsa İstanbul’da gong çaldı. 

RE-PIE Portföy, gayrimenkulde 5 fonla ihraç izni aldı!

Gayrimenkul yatırım fonu sektörüne altı fonla dahil olan RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi, 2-3 milyar liralık büyüklüğe erişmeyi planlıyor.

RE-PIE Portföy'ün ilk arsa-arazi fonu satışa hazır!

Türkiye'nin ilk AVM fonlarını kuran RE-PIE Portföy, şimdi de ilk arsa-arazi fon payını satışa hazırlamış oldu.

24 Gayrimenkul portföy yönetim şirketi kuruyor!

Kısa bir süre önce Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin birinci sınıf cemevi yüreğir'de yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Cemevi’ni ve Akkapı Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği’ni ziyaret ederek, Alevi camiasının temsilcileriyle bir araya geldi, sorunları dinledi.

Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir Haberi

Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG), 2020 yılının ilk 6 aylık döneminde yatırımcılarına yüzde 9,82’lik getiri sağlarken, yılın karlı yatırımları arasında kendine yer açan fon, 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fiba Portföy açıklamasında, yatırımcılar için döviz bazlı konut fiyatlarının gerilemesini ve inşaat maliyetlerinin gerisinde kalmasını bir fırsata çevirmeyi sağlayan ve performans sunum raporu "www.fibaportfoy.com.tr" sitesinde 'duyurular' altında yayınlanan Fon, 2020 yılının karlı yatırımları arasında yer buldu. 

Genel olarak konut piyasalarında fırsat odaklı, değer artışı potansiyeli yüksek çeşitlendirilmiş ve kolay alınıp satılabilen varlıklara yatırım yapan ve BIST nitelikli yatırımcılar pazarında da işlem gören Fon, 2020 yılının ilk 6 aylık...