02 / 05 / 2024

FIBA

FIBA

Ünlü mimar Eren Talu iş dünyasına dönüyor...

İstanbul'a 51 otel açılacak toplam sayı 817'yi bulacak!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), İstanbul'un mevcut otel ve yatak kapasitesini araştırdı

FIBA yetkilileri Ankara Arena'da incelemede bulundu

FIBA inşaat uzmanları Pierre Epars ve Pascal Sordet ile birlikte TBF Heyeti, bugün Ankara Arena'da incelemelerde bulundular

Olimpiyat Salonu 30 Mart'ta hazır!

Olimpiyat Salonu'nun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği kaydedildi

Ankara Arena'nın yapımı hızla ilerliyor!

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Ankara Arena'nın hızla ilerlediğine dikkat çekti

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

BES’te neler oluyor? 14 milyon kişi BES’e katıldı şimdi satılığa çıkarıldı

Devletin zorunlu kıldığı Bireysel Emeklilik Sistemi 14 milyon katılımcıya ulaşırken Hollandalı NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. kapsamındaki bireysel emeklilik portföyünü satmaya hazırlanıyor. İddiaya göre şirketler BES’i Özyeğin ailesinin yönettiği Fiba Emeklilik Hayat A.Ş.'ye satmak için görüşüyor.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Mülklerin kira gelirini ve getirisini yükselten fon FRG borsada!

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG) 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

FİBA CP global iş ortaklıklarıyla büyüyecek!

Türkiye ve dünyada birçok gayrimenkul projesine imza atan FİBA Commercial Properties, son bir ayda da yerel ve global işbirlikleri yapmayı sürdürüyor.

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Buğdaycı tarafından kuruldu.

FİBA Grubu'ndan koronavirüsle mücadeleye 12 milyon liralık destek!

FİBA Grubu, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmalar kapsamında 12 milyon TL'lik destek verdi.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

FIBA Haberi

FIBA

Ünlü mimar Eren Talu, tekrar `sahaya´ iniyor. Galatasaray´ın Seyrantepe´deki stadyumunu tamamlayamayan ve televizyoncu Defne Samyeli ile olaylı boşanma süreci devam eden Talu, iş dünyasına dönüyor

Zor günler geçiren Talu, kısa süre içinde hem inşaata başlayacak, hem de ilginç bir girişimle takas (barter) işleri yapacak.
Talu´nun yeni dönemdeki iş ortağı ise Bayramoğlu Holding´in sahibi Karslı işadamı Bayram Tanrıverdi.
Tanrıverdi ve Talu, temmuz ve ağustos ayları sonunda iki şirket kurdu. Şirketlerden ilki, Talu´nun yabancısı olmadığı bir alanda faaliyet gösterecek olan `4 G Yapı Turizm ve Gayrimenkul´ şirketi...
2 milyon lira sermayeli şirkette Tanrıverdi´nin 529 bin, Talu´nun 100 bin, Behçet Yaşar´ın 500 bin, Nafile Özdemir´in 480 bin ve Pelin Öncel´in 400 bin liralık hissesi var. Şirket yurtiçi ve yurtdışında inşaat yapmayı hedefliyor.

Mal alan,...