06 / 05 / 2024

Fibabanka bddk

Fibabanka bddk

BDDK kararına göre, Fibabanka, bağlı ortaklığına, idari işler ve satın alma, hukuk, insan kaynakları, iç kontrol ve teftiş, risk yönetimi, mevzuat ve uyum, operasyonel süreçler ve eğitim alanlarında destek/danışmanlık hizmeti sağlayabilecek.

BDDK'dan yeni kritik karar! Konut limitleri güncellendi

BDDK, daha önce 2 milyon TL ve altında olan konutlar için tespit ettiği yüzde 90'a kadar kredi kullanım sınırını 5 milyon TL ve altında olan konutlar şeklinde güncelledi.

BDDK’dan sürpriz karar! O limitler yükseltildi! Bu haber çok işinize yarayacak!

​​​​​​​BDDK, konut teminatlı kredilerde kredi ücretinin teminat olarak alınan evin değerine kıyaslanan oranları güncelledi. İşte detaylar...

Tüm Türkiye kenetlendi! Depremzedelere bir kolaylıkta BDDK'dan

Türkiye’nin seferber olduğu deprem sürecinde kurumlar da depremden etkilenen vatandaşlara kolaylıklar sağlıyor. İşte BDDK’nın açıkladığı değişiklikler;

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! BDDK’den kredi borçları için yeni karar!

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından peş peşe alınan kararlara bir yenisi daha eklendi. Buna göre, deprem bölgesinde yaşayanların kredi borçları için BDDK tarafından bir kolaylık daha getirildi.

Son dakika… BDDK, depremzedelerin kredi borçlarını erteledi!

Yüzyılın en büyük depremlerinden ikisinin yaşandığı illere yönelik BDDK yeni bir karar aldı. Buna göre, depremzedelerin kredi borçları 6 ay süreyle ertelendi.

KPSS’den 70 alanlar dikkat! BDDK sözlü sınavla çok sayıda personel alıyor! Son başvuru tarihi 19 Şubat 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) çok sayıda personel alıyor! KPSS’den 70 alanların başvurabileceği ilana son başvuru tarihi 19 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Sevgililer günü yaklaşırken herkesi bir telaş aldı. Sevdiğinize hediye edilecek onun ruhunu yansotan en değerli olduğunu belli edecek en güzel hediye ''çiçek.'' Fibabanka tam da bu noktada size katkı sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde

BDDK açıkladı! Tüketici kredisinde talep patlaması!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) yayınladığı haftalık bültende 2022’nin bitimi itibarıyla düşüşe geçen KKM hesapları alt seviyelerde kalmaya devam etti açıklamasını yaptı

BDDK'dan bankalara yeni sınırlama! Bankalara yönelik yeni yaptırım ne anlama geliyor?

BDDK tarafından getirilen yeni düzenlemeyle bankaların öz kaynakları içindeki payıyla ilgili üst sınır yüzde 20'den yüzde 5'e çekildi.

Acil nakit ihtiyacına Fibabanka'dan acil çözüm! Bir SMS ile 1,89 faiz oranlı krediniz hazır!

Vatandaşların nakit ihtiyaçları günden güne artarken Fibabanka da müşterilerin yardımına yetişiyor. Fibabanka yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını paylaştı.

Bankacılar dikkat! BDDK ve iki dev banka personel alacak

BDDK çeşitli pozisyonlara 165 memur alacak. Adaylar iki gün boyunca ikişer oturumdan oluşacak giriş sınavından sonra işe alınacak.

Fibabanka'dan emeklilere 5 bin TL...

Fibabanka, kasım ayıyla birlikte internet sitesinde yer alan emekli promosyon sayfasını güncelledi. İşte detaylar...

BDDK'dan yeni açıklama geldi! Bankaların karı 5 katı arttı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre; Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü eylül itibarıyla 2021  yılsonuna göre yüzde 42.2 artarak 13.1 trilyon liraya yükseldi.

Fibabanka bddk Haberi

Fibabanka bddk


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Fibabanka'ya operasyonel süreçler ve eğitim alanlarında faaliyet izni verdi.

              

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan BDDK kararına göre, Fibabanka, bağlı ortaklığına, idari işler ve satın alma, hukuk, insan kaynakları, iç kontrol ve teftiş, risk yönetimi, mevzuat ve uyum, operasyonel süreçler ve eğitim alanlarında destek/danışmanlık hizmeti...