06 / 05 / 2024

fibabanka faaliyet izni

fibabanka faaliyet izni

BDDK kararına göre, Fibabanka, bağlı ortaklığına, idari işler ve satın alma, hukuk, insan kaynakları, iç kontrol ve teftiş, risk yönetimi, mevzuat ve uyum, operasyonel süreçler ve eğitim alanlarında destek/danışmanlık hizmeti sağlayabilecek.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

İki yeni banka kuruluyor! Resmi Gazete’de yayımlandı! İsimleri belli oldu! Hemen bakın!

BDDK, iki yeni banka kurulmasına ve bir bankaya faaliyet izni verilmesine ilişkin onay verdi. Kurulacak bankalardan birinin ismi ‘Ziraat Dinamik Banka’ olurken, diğeri ise ‘Asır Yatırım Bankası A.Ş.’ oldu.

Resmi Gazete’de yayımlandı! O şirketlerin faaliyet izni iptal edildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK), Doğa Faktoring ile Kredi Finans Faktoring Hizmetleri’nin faaliyet iznini iptal etti.

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

TCMB'den iki şirketin faaliyet iznine ilişkin karar!

Merkez Bankası'nca IQ Money Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ'ye faaliyet izni verilmesi, Sipay Elektronik Para Ödeme Hizmetleri AŞ'nin ise faaliyet izni kapsamının genişletilmesine ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haliç Finansal Kiralama'nın faaliyet izni iptal edildi!

BDDK tarafından Haliç Finansal Kiralama'nın talebi doğrultusunda faaliyet izninin iptal edilmesi kararı verildi...

Emlak Bankası mevcut stokları eritecek!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "18 yıl aradan sonra Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın faaliyet izni alması sadece sektörümüz için değil, ülkemiz için de önem teşkil ediyor" dedi..

Emlak Bankası kentsel dönüşümü destekleyecek!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, BDDK'nın yaptığı değerlendirme neticesinde onay aldı ve faaliyet izni Resmi Gazete'de yayımlandı. Bankanın yeni unvanı "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi" kısa adıyla "Emlak Bank" olarak açıklandı. 

Türkiye Emlak Katılım Bankası faaliyet izni aldı!

BDDK, yapılan değerleme sonucunda Türkiye Emlak Katılım Bankasına faaliyet izni verdi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurulu Kararı 2019!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bugünkü 30699 sayılı Resmi Gazete'de Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurulu Kararı'nı yayımladı. Karar kapsamında Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.’ye faaliyet izni verildi. 

Burj Al Babas alacaklıları 'projeye devam' dedi!

Çoğunluğu Kuveytlilere satılan ve şato tipi mimarisiyle bilinen Burj Al Babas isimli villa projesinin iflasının ardından alacaklılar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda iflasına karar verilen şirketin projeyi tamamlaması için faaliyet izni verilmesi kararı alındı.

OHAL kapsamında kapatılan 53 okul yeniden açıldı!

OHAL kapsamında KHK ile kapatılan 53 özel öğretim kurumuna, KHK'da yapılan bir değişiklik ile yeniden faaliyet izni verildi. İşte liste...

Bolu'da ormana otopark yapılmasına izin veren personellere soruşturma izni!

BOLU Valiliği, TEM yolu üzerinde faaliyet gösteren alışveriş merkezine ait açık otoparkın, orman içi dinlenme yerine yapılmasına izin verdiği gerekçesiyle, Orman İşletme Müdürlüğü`nün 7 görevlisi hakkında soruşturma izni verdi.

fibabanka faaliyet izni Haberi

fibabanka faaliyet izni


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Fibabanka'ya operasyonel süreçler ve eğitim alanlarında faaliyet izni verdi.

              

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan BDDK kararına göre, Fibabanka, bağlı ortaklığına, idari işler ve satın alma, hukuk, insan kaynakları, iç kontrol ve teftiş, risk yönetimi, mevzuat ve uyum, operasyonel süreçler ve eğitim alanlarında destek/danışmanlık hizmeti...