08 / 05 / 2024

Fibabanka turizme alternatif pazar önerisi

Fibabanka turizme alternatif pazar önerisi

Fibabanka Bireysel ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, Rus, Amerikan Doları karşısında ciddi oranda değer kaybetmesinin, Türk turizmini etkileyeceğini, turizmcilerin alternatif pazarlara yönelmesi gerektiğini söyledi.

Kepez'de bilim merkezi ve alternatif turizme ilk adımlar atıldı!

Kepez Belediyesi Meclisi toplantısında, 2 yatırım yapılmasının önü açıldı. Mecliste, Antalya'nın ilk bilim merkezi alt yapısını hazırlayacak olan bilim kulübü kurulmasına, Kepez Parkorman'da alternatif turizm yapılacak bir işletmeye onay verildi.

Fibabanka'dan turizmciye pazar önerisi geldi!

Fibabanka Bireysel ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, Rus, Amerikan Doları karşısında ciddi oranda değer kaybetmesinin, Türk turizmini etkileyeceğini, turizmcilerin alternatif pazarlara yönelmesi gerektiğini söyledi.

Denizli'ye Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği 'Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi'nin ilerleme toplantısı yapıldı. Denizli'ye 300 adet bungalovlu turizm tesisi yapılacak...

5 bin kişi alternatif turizme geliyor!

Komşu ülkelerde yaşanan sorunlar Emitt'i etkilemedi. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek fuara 5 bin kişi katılacak. Ekin Fuar Direktörü Aydın, fuarın ana temasının alternatif turizm olduğunu söyledi...

Elçi Tur alternatif turizme yeni seçenekler sunuyor!

25 yıldır hac ve umre organizasyonlarında hizmet veren Elçi Tur alternatif turizme yeni seçenekler sunuyor. Engin Mutlu, Türkiye'nin ve Avrupa'nın birçok yerinde bulunan 25 bin muhafazakâr ailenin 2013 sezonunda Elçi Tur ile seyahat ettiğini belirtti.

Jetbotlar adrenalin tutkunlarının ilgisini çekiyor!

Peribacaları, tarihi kayadan oyma kiliseleri, vadileri ile yılda ortalama 2,5 milyon yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesinde, her geçen gün turizme alternatif aktiviteler kazandırılıyor.

Tarihi Clandras Köprüsü turizme kazandırılacak!

Proje koordinatörü olan Hüseyin Bilgin, Karahallı'da kırsal kalkınmayı geliştirmek ve Clandras Köprüsü'nün turizme kazandırılmasını sağlamak amacıyla ilk etabı 867 bin lira bütçeli proje oluşturduklarını söyledi.

Kahramanmaraş'ın tarihi eserleri turizme kazandırılacak!

Kahramanmaraş'ın tarihi eserlerinin korunarak turizme kazandırılması ve şehrin turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi amacıyla, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından mali destek sağlanan projeler kapsamında tarihi eserler restore ediliyor.

Şanlıurfa'daki Millet Hanı turizme kazandırılıyor!

Şanlıurfa'daki Millet Hanı turizme kazandırılıyor. Türkiye'de, Topkapı Sarayı'ndan sonra en büyük tarihi ikinci yapı konumunda olan Şanlıurfa'daki tarihi handa başlatılan çalışmaların 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.

Doğu Karadeniz yaylaları alternatif tatil imkanı sunuyor!

Serin havası, ormanları, krater gölleri, dereleri, yöresel yemekleri ve kültürel yaşantı ile öne çıkan Doğu Karadeniz yaylaları, son günlerde artan hava sıcaklıklarından bunalan, çalışma hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenlere alternatif sunuyor.

Tarihi Clandras Köprüsü turizme kazandırılacak!

Tarihi Clandras Köprüsü turizme kazandırılacak. Karahallı ilçesinde Ulubey Kanyonları'ndaki 2500 yıllık Clandras Köprüsü, hazırlanan proje sayesinde bölgeye turist çekecek.Proje koordinatörü Hüseyin Bilgin açıklama yaptı.

Birgül Ayman Güler: İzmir Kuş Cenneti turizme kazandırılmalı!

Kuşcenneti'nin milli park statüsüne ve turizme kazandırılması gerektiğine de değinen Güler, "Böylelikle kuşcenneti ve çevresi korunup geliştirilmesi için personel ve bütçe gereksinimleri yönünden yönetsel bir güvenceye alınabilir" dedi

Oylat Mesire Alanı turizme açılıyor!

Recep Altepe, geçen ay İnegöl Belediye Meclisi kararıyla Büyükşehir’e devredilen Oylat mesire alanında incelemelerde bulundu. Altepe 66 dönümlük alanın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenerek turizme açılacağını belirtti

Fibabanka turizme alternatif pazar önerisi Haberi

Fibabanka turizme alternatif pazar önerisi

Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (YÖRSİAD) 2015 Faaliyet Yılı Ocak Ayı Toplantısı'na konuşmacı olarak katılan Ergun, şu açıklamaları yaptı: "Rusya, Türkiye'ye gelen ziyaretçi sayısında 4.3 milyon kişi ve yüzde 12.5 pay ile Almanya'dan sonra ikinci sırada. 2014'ün ilk 11 ayında ülkemize gelen Rus ziyaretçi sayısında yüzde 5'lik bir artış yaşanmış. Ancak kasım ayında yüzde 18'lik bir azalma görüldü. Esas etkinin 2015'te görülmesi olası. Rusya'dan gelen ziyaretçi sayısında önemli azalma olması kuvvetle muhtemel. Rusya'da yaşanan ekonomik krizin turizme sayısal olarak yüzde 20 kayıp şeklinde yansıyacağı gözüküyor. 

Bu bakımdan da turizmcilerimizin alternatif pazar arayışlarına daha çok önem vermesi gerektiğini...