27 / 04 / 2024

Denizli'ye Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi!

Denizli'ye Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği 'Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi'nin ilerleme toplantısı yapıldı. Denizli'ye 300 adet bungalovlu turizm tesisi yapılacak...



Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği 'Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi'nin ilerleme toplantısı yapıldı. 

Toplantıya, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkilileri katıldı.  Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 5 milyon 900 bin lira (KDV — dahil) bedelli ihale sonucunda çalışmaların hızla devam ettiği projeye GEKA tarafından 750 bin lira destek sağlandığı kaydedildi. 


Proje kapsamında, yaylanın doğal yapısına uygun olarak, tek kişilik ve aile tipi 30 adet bungalov, 10 adet yöresel ürün sergi-satış yeri, 3 adet büfe, 2 adet kır lokantası ve 1 adet kır kahvesi, bay-bayan ve engelli tuvaletleri ile yönetim binası yapılacağı kaydedildi. Bungalovlar ve diğer yapıların iskeletlerinin tamamlandı, ahşap giydirmeler için hazırlıklar son aşamaya geldi. 


Milliyet Ege


Geri Dön