20 / 05 / 2024

fiber internet nerede var

fiber internet nerede var

Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Haktan Yaşar Kılıç, tüm Türkiye'yi fiberle tanıştırdıklarını söyledi. Türk Telekom Genel Müdürlüğünce "İller Yarışıyor" programı kapsamında Diyarbakır İl Müdürlüğü Ağustos ayının birincisi oldu...

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Güçlü bir fiber alt yapı olmadan 5G’ye geçmek mümkün değil!

Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER), 5G teknolojisinin fiber internet altyapısı ile hayata geçeceğine dikkat çekerek, fiber internet altyapısının yaygınlaşması ve güçlendirilmesi konusunda uyardı.

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

Fiber internet fiyatları belirlendi? 22 Ocak 2023 internet fiyatları listesi

İnternet kullanıcılarının her zaman hız ile ilgili sorunları vardır. Teknoloji ileri seviyelere geldi ve Fiber internet bu soruna çare oldu. Her firma fiber hızı farklı ücretlerle satıyor. Peki 2023 Fiber internet fiyatları nedir?

Türk Telekom fiber abonelerine güzel haber! İnternet hızı 200 mbps oldu! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, fiber abonelerine güzel haberi yeni kampanyası ile verdi! Hem yükleme hem de indirme hızı 200 mbps'e çıktı!

Satışı duran iPhone 11 en ucuz nerede satılıyor? İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Apple'ın resmi internet sitesinden kaldırması ile diğer sitelerde ve tekno marketlerde fiyatı uçuşa geçti. Bunun üzerine iPhone 11 almak isteyen vatandaşlar en ucu iPhone 11'in nerede satıldığını araştırmaya başladı. Hepsiburada'dan da müjde geldi!

İnternet bağlantı hızı konut fiyatlarını etkiledi!

Koronavirüsle yüksek hız ve kesintisiz internet bağlantısının önemi anlaşıldı. Yapılan araştırmalara göre, fiber internet ve yüksek hıza sahip evlerin daha değerli olduğu ortaya çıktı.Yüksek hızlı bağlantı konut fiyatını balkon ya da kapalı otopark kadar etkiliyor...

Öğrenciler için kiralık ev kriterleri değişti!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn’ın verdiği bilgiye göre öğrenciler tutacakları evlerin yaşından çok ulaşım kolaylığına, fiber internet alt yapısının olup olmadığına bakıyor.

Ankara Kızılay'da fiber alt yapı çalışmaları sorun yaratıyor!

‘Fiber internet’ altyapı çalışması sebebiyle köstebek yuvasına dönen kaldırımların sayısı artıyor. Milli Kütüphane’nin etrafındaki caddeler de çalışma nedeniyle yürünemez hale geldi.

Kızılay İzmir Caddesi'nde yürümenin imkânı yok!

Kızılay İzmir Caddesi’nin, 12 yıldır yenilenmeyi bekmeyen kaldırımları, iki ay önceki fiber internet çalışması sonrası patikaya döndü. Vatandaş duruma tepkili: “Şehrin göbeği köy yolu gibi”

Ankara Anıtkabir'de yollar yenilenecek mi?

Anıtkabir’in yaya giriş kapısının etrafında 2 hafta önce fiber internet altyapısı için yapılan çalışma sırasında bordür taşları sökülerek, kazılan kaldırım, yenilenmeyi bekliyor.

Yeni binalara internet zorunluluğu geliyor!

Yeni inşa edilen binalarda bina içi sabit internet altyapısının bulunmasına yönelik zorunluluk getirilecek. Fiber erişim altyapısı maliyetlerinin düşmesi ve yatırımların artmasına katkı sağlamak üzere bina içi iletişim altyapısına ait standartlar belirlen

Turkcell Superonline Adana’da 800 kilometrelik fiber altyapı inşa etti!

Turkcell Superonline, evlere kadar fiber internet hizmeti sunduğu ilk illerden biri olan Adana’da 128 bin hane ve işyerinin kapısına kadar ulaşan 800 kilometrelik fiber altyapı inşa etti.

fiber internet nerede var Haberi

fiber internet nerede var


Kılıç, Türk Telekom Genel Müdürlüğünce "İller Yarışıyor" programı kapsamında Diyarbakır İl Müdürlüğünün Ağustos ayı birincisi olması nedeniyle, il binasında düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, kurumun hedef ve vizyonunu anlattı. 


Yaklaşık 21 bin 500 çalışanıyla müşterilerine daha fazla ve kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini anlatan Kılıç, "Türkiye'de yaklaşık 18 milyon hane var ve bu hanelerin önemli bir kısmında 16 milyon civarı müşterimize sabit ev telefonu hizmeti sunuyoruz. Ayrıca 7 milyonu aşkın müşterimize sabit geniş bant internet hizmeti sunuyoruz. Bu anlamda Türkiye'nin lideriyiz ve telekom alanındaki büyük şirketler de zaten en büyük müşterimiz. Çünkü Türkiye'nin telekom altyapısının sahibiyiz" dedi. 


"Bütün illeri fiberle bağlıyoruz" 


Kılıç, Türk Telekomun teknolojinin öncüsü ve Türkiye'nin devamlı, en yeni, en gelişmiş teknolojilerle buluşturan bir şirket olduğunu belirterek, müşterilerine daha iyi hizmet...