03 / 05 / 2024

FIFA restoran mı açacak

FIFA restoran mı açacak

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) emlakçılık ve turizm yatırımlarını büyütüyor. 1.5 milyar dolar nakit varlığı bulunan FIFA'ya bağlı yan şirket, İsviçre'nin Zürih kentindeki 10 katlı bir binadaki daireleri kiraya veriyor.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

O bankanın müşterilerine hibe edeceği tutar belli oldu! Miktarı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Düzenlediği kampanyalar aracılığıyla müşterilerine bol bol para dağıtmasıyla bilinen ING, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasıyla geri döndü. ING, müşterilerinin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını açıkladı.

FIFA 23 ücretsiz oluyor! Oyun severlere müjde gibi müjde geldi! Hemen bakın, bu fırsatı kaçırmayın!

EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 23, Game Pass kütüphanesine ekleneceği müjdesi, futbol oyunu tutkunlarını heyecanlandırdı! İşte ayrıntılar...

FİFA severlere müjde! Öyle bir indirim geldi ki herkes şaşırdı

EA Games, FIFA 23 için yüzde 70'e varan bir indirim yaptı. Ancak üzücü haber şu ki sadece PC kullanıcıları bu imkanı değerlendirebilecek

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

FİFA 23 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Steampowered’dan Ultimate sürüm alın 3 gün erken oynayın. İşte fiyatlar!

FİFA 23 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Steampowered’dan Ultimate sürüm alanlar 3 gün erken oynayabilecek. İşte FİFA 23’ün 8 Eylül 2022 tarihli ultimate ve standart sürüm fiyatları!

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yaşar Abay tarafından kuruldu.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Gaziantep'te işletme sahipleri ve mülk sahipleri kira yüzünden mahkemelik!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu, Gaziantep'teki restoran, kafe ve lokanta işletmelerinin 20-30 bin TL kira ödediklerini belirtti. Acıoğlu, yüksek kira bedelleri sebebiyle mülk sahipleri ve işletmelerin mahkemelik olduğunu söyledi.

FIFA restoran mı açacak Haberi

FIFA restoran mı açacak

Turnuvalardan elde edilen milyarlarca doları yöneten ve yolsuzluk skandallarıyla sarsılan Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) emlakçılık ve turizm yatırımlarını büyütüyor. 1.5 milyar dolar nakit varlığı bulunan FIFA'ya bağlı yan şirket, İsviçre'nin Zürih kentindeki 10 katlı bir binadaki daireleri kiraya veriyor. Alp Dağları manzaralı dairelerin kira bedelleri 3-8 bin dolar arasında değişiyor. Konferans salonuna, hatıra sergisi alanına, restorana sahip olan binanın içinde yer alan müze ise pazar günü açılacak. Mayıs ayında yapılması planlanan, fakat ABD ve İsviçre merkezli yolsuzluk soruşturmaları nedeniyle ertelenen açılış, FEFA eski Başkanı Joseph Sepp Blatter'in koltuğunu terk ettiği haftaya denk geldi.


AÇIKLAMA ZORUNLULUĞU YOK

FIFA'nın bu faaliyetlerinin ne kadar şeffaf olduğu sorgulanıyor. Michigan Üniversitesi'nde spor yönetimi profesörü Stefan Szymanski, "Dünya futbolunu yönetmek için kurulmuş bir organizasyonun niye otel...