02 / 05 / 2024

Figen Baturla Organik Sohbetler

Figen Baturla Organik Sohbetler

Yenilikçi çizgisiyle fark yaratan İntema Mutfak, her ay Organikanyon’da gerçekleştirilen “Figen Batur’la Organik Sohbetler” etkinliğine sponsor oldu

Organik tarım yapan 2 bin 500 üreticiye destek sağlanacak

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, gelecek sene organik tarım faaliyetleri kapsamında 2 bin 500 üreticiye destek sağlayacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

ÇAYKUR'dan son dakika müjdesi: Yaş çay bedeli ve organik çay desteği hesaplara yattı! Yarın hemen alabilirsiniz!

ÇAYKUR, Temmuz 2023'te yaş çay ile mayıs ayı organik yaş çay destekleme bedeli olarak üreticilere verilen ödemeyi açıkladı. İşte ayrıntılar...

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Sarıyer’de   3 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile İzzet  Rozanes tarafından kuruldu.

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Üngör tarafından kuruldu.

Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecorganics Organik Gübre Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile A. Benjamin Azriel tarafından kuruldu.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Emin Grup organik tarımda büyüyecek!  

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

EBRD'den organik tarıma destek!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, İzmir'de organik kuru meyve üretimi yapan bir firmaya kredi desteğinde bulundu.

Derin Mermerci, Muğla'da organik otel açacak!

Doğa tutkunu olarak bilinen Derin Mermerci, modadan sonra turizm işine de giriş yapıyor. Sosyetik güzel, Muğla’nın Akyaka bölgesinde organik bir otel açmaya karar verdi. 

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Cengiz İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Figen Cengiz imzasıyla kuruldu.

Figen Baturla Organik Sohbetler Haberi

Figen Baturla Organik Sohbetler

Yeni lezzetler keşfetme konusunda ilk akla gelen isimlerden Figen Batur, Organikanyon’da İntema Mutfak tarafından kurulan Adora model mutfakta Kanyon misafirlerini farklı organik lezzetlerle buluşturuyor. 6 Temmuz 2012’de üçüncüsü gerçekleşen Figen Batur’la Organik Sohbetler’in bu ayki konukları Dr. Yasemin Bradley ve Yazar Hülya Ekşigil oldu.  Figen Batur konuklarıyla organik yaşam hakkında sohbet edip Organikanyon’un taptaze ürünleriyle sürpriz tarifler uyguladı. Etkinliği izleyen Kanyon ziyaretçileri organik olarak hazırlanan yemeklerden tatma şansını yakaladı. Etkinlikler önümüzdeki aylarda da devam edecek. 



Adora Modeli

Ayrıntılarındaki incelikte saklı yalın bir şıklığı olan Adora, düz renklerin yanı sıra iddialı mutfak tasarımları için moda ahşap tonlarına da sahip. Darbelere karşı dayanıklı mat polimerik kapaklar, özel renk seçeneklerindeki “soft touch” özelliği ile ahşap efektini sadece görsel olarak sunmakla kalmıyor, dokununca da hissedilmesini...