04 / 05 / 2024

Figen Dumlu thyssenkrupp Asansör TürkiyePazarlama ve İletişim Müdürü

Figen Dumlu thyssenkrupp Asansör TürkiyePazarlama ve İletişim Müdürü

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı. Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye’nin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

Konut satışlarının yılın 2. yarısında artması bekleniyor!

Konut sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyleyen Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar, konut satışlarının yılın 2. yarısında artması beklediklerini söyledi.

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek? Uzman isim bir bir anlattı! 

Meksa Yatırım GMY- Figen Özavcı Gümülcineli, seçim durumuna da değinerek borsa ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek?  

Mfd Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mfd Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Dumlu tarafından kuruldu.

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Dumlu tarafından kuruldu.

Bef Promim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bef Promim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Figen Akçil Gün tarafından kuruldu.

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de Figen Ercoşkun tarafından kuruldu.

Payidar Renovasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payidar Renovasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Orhan Dumlu tarafından kuruldu.

Fikan Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fikan Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Figen Budak ve Özkan Budak ortaklığında kuruldu.

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Thyssenkrupp Polysius Teknolojik Ürünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thyssenkrupp Polysius Teknolojik Ürünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Thyssenkrupp Polysius Gmbh tarafından kuruldu.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Figen Dumlu thyssenkrupp Asansör TürkiyePazarlama ve İletişim Müdürü Haberi

Figen Dumlu thyssenkrupp Asansör TürkiyePazarlama ve İletişim Müdürü

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı.


Alanının önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör Türkiye’de, Pazarlama ve İletişim Müdürlüğü görevine Figen Dumlu atandı. Dumlu, ürün portföyünde yolcu ve yük asansörlerinden yürüyen merpen ve bantlara kadar farklı çözümlerin yer aldığı thyssenkrupp Asansör Türkiye’nin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yapacak.


Lise eğitimini Antalya Koleji’nde tamamlayan Dumlu, İstanbul Üniversitesi’nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Anadolu Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler bölümlerinde eğitim aldı. 1999 yılında Kent Gıda’da başlayan profesyonel kariyeri boyunca Schott Cam, Bosch ve Dedeman Holding’de görev yaptı. Çok iyi derecede İngilizce ve Almanca...