18 / 07 / 2024

fiji mystery adalarındaki su altı oteli

fiji mystery adalarındaki su altı oteli

Fiji Mystery Adaları'ndaki Posedion Undersea Resort Otel su altında yer alıyor. Müşterilerine sunduğu 3 tip konaklama imkanı ise şöyle : özel plajlı, yüzeyden yüksekteki villalar, su üzerindeki tahtadab evler ve suyun altındaki suitler...

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde yer alan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Adalar'da binalar analiz edilecek!

Olası İstanbul depremi için çalışmalar devam ediyor. Risk altındaki binaları tespit etmek için mesai harcayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şubat 2021'de Adalar'da bina analizlerini başlatacak.

Sabancı Ailesi'nden garip daire satışı!

Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı New York’taki evlerini Britanya Virjin Adaları’ndaki ‘offshore’ bir şirkete 3 milyon 425 bin dolara sattı. Hayat Re. Limited Şirketi'nin ise görünen ve kayıtlı hiçbir faaliyeti bulunmuyor.

Tiran ve Sanafir adaları Mısır'ın oldu!

Yüksek İdare Mahkemesi nihai kararı verdi. Mahkeme, Suudi Arabistan ve Mısır arasındaki sınır anlaşmasını iptal ederek, tartışmalı Tiran ve Sanafir adalarının Mısır toprağı olduğuna karar verdi.

49 dolara Pasifik Adaları'ndaki 16 odalı otelin yeni sahibi oldu!

Avustralya'da bir kişi 49 dolar (150 TL) ödeyerek katıldığı çekilişte tropik adada bir otel kazandı. Talihli adam, Pasifik Adaları'nda bulunan 16 odalı otelin yeni sahibi oldu.

Manzara Adalar'ın yüzde 50'den fazlası satıldı!

İş GYO’nun Manzara Adalar projesinin yüzde 50’den fazlası satıldı. Anadolu yakasındaki ulaşım yatırımları ve ödeme modellerinin bu ilgide etkisi büyük.

Satılık Yunan adalarındaki indirim sona erdi!

Yunanistan Maliye Bakanlığı, KDV oranında turizm açısından önemli 6 adaya sağlanan indirime uluslararası kreditörler ile varılan 3. kurtarma anlaşması çerçevesinde 1 Ekim'den geçerli olmak üzere son verildiğini bildirdi.

Ankara Mühye imar planı revizyonları askıda!

Ankara Çankaya ilçesi 29900, 29901, 29902, 29903, 29904 nolu imar adalarındaki muhtelif parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı revizyonları askıya çıkarıldı...

Gürallar Yapı Maldivler'deki otel projesi için personel alacak!

Proje Geliştirme Yönetimi Hizmetleri yapılan Gürallar Grubunun kendi yatırımı olan Maldiv Adalarındaki Resort otel projesi Şantiyemizde çalışacak, personeller aranmaktadır.

Kartal İş GYO Manzara Adalar'da yüzde 8'den başlayan indirimler!

Manzara Adalar'da dairelerin 2018'in Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul'un Anadolu yakasındaki Kartal ilçesinde yer alan projede stüdyodan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulmak mümkün.

Turizm için Ege Adaları ile birlikte çalışma yapılacak!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ile Ege adaları arasındaki ticaret ve turizmin geliştirilmesi için iki yakanın ortak çalışma ve yatırımlar yapması gerektiğine dikkat çekti...

Yunan adaları turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi oldu!

Ekonomik krizden etkilenen Yunan adalarında tatilin ucuzlaması ve geçişlerin kolaylaşması, Ege kıyılarındaki turizm bölgelerini olumsuz etkiledi.Yunan adaları turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi oldu.

fiji mystery adalarındaki su altı oteli Haberi

fiji mystery adalarındaki su altı oteli
Suyun 12 metre altında yer alan Undersea Resort Otel'de su altında 24 adet suit bulunuyor. Bu suitlerin her biri mercan kayalıklarına bakıyor. Burada konaklamak isteyen turistler bir hafta içi 15 bin dolar ödüyor. Ücrete dalış dersi ve denizaltı ile tur atmakta...